A kamera kikapcsolása iPhone vagy iPad készüléken

Avatar admin | 2021.04.10. 48 Views 0 Likes 0 Ratings

48 Views 0 Ratings Rate it

Az iPhone és iPad Camera alkalmazás ikon kék háttérrel

Ha letiltja a fényképezőgépet iPhone vagy iPad eszközén – távolítsa el azt a zár képernyőn és elrejti a Kamera alkalmazás—Gyors utat kell megtennie a Képernyőidő lehetőségre a Beállításokban. Így állíthatja be.

A titok a „képernyő idő”

Minden iPhone vagy iPad tartalmaz egy speciális funkciót Képernyő idő amelyek felhasználhatók a saját alkalmazáshasználatának nyomon követésére és korlátozására, vagy szülői felügyelet beállításaként azoknak a gyerekeknek, akik használhatják az eszközt. Esetünkben a Képernyőidő használatával korlátozzuk a Kamera alkalmazáshoz való hozzáférést, amely eltávolítja a fényképezőgép ellop parancsikonját az iPhone és az iPad zár képernyőről.

Noha a Képernyőidő más alkalmazások letiltására is használható, alapértelmezés szerint csak pontosan korlátozza azt, amit választott, így használata nem fogja zavarni a szokásos iPhone vagy iPad szokásait.

ÖSSZEFÜGGŐ: A képernyőn töltött idő használata és konfigurálása iPhone vagy iPad készüléken

A Camera App letiltása

A Kamera alkalmazás iPhone vagy iPad eszközön történő letiltásához a Beállításokat kell használnunk. Először indítsa el a Beállítások alkalmazást iPhone vagy iPad eszközén.

Koppintson a "Beállítások" ikonra az iPhone-on

A Beállításokban koppintson a „Képernyő idő” elemre.

Az iPhone beállításaiban érintse meg a elemet "Képernyő idő."

Ha már engedélyezte a képernyőidőt, ugorjon a következő lépésre. Ha nincs engedélyezve, koppintson a „Képernyő bekapcsolása” elemre, majd a „Folytatás” elemre, és válassza az „Ez az én iPhone-m” vagy a „Ez a gyermekem iPhone-ja” lehetőséget. Bármelyik lehetőség a fényképezőgép letiltásához használható.

Koppintson a "Kapcsolja be a képernyőidőt."

A Képernyőidő beállításai között görgessen lefelé, és koppintson a „Tartalom és adatvédelem korlátozásai” elemre.

Koppintson a "Tartalmi és adatvédelmi korlátozások."

A „Tartalom- és adatvédelmi korlátozások” részben érintse meg az „Engedélyezett alkalmazások” lehetőséget.

Koppintson a "Engedélyezett alkalmazások."

Az „Engedélyezett alkalmazások” részben fordítsa meg a „Kamera” melletti kapcsolót a „kikapcsoláshoz”.

Fordítsa meg a kapcsolót a mellett "Kamera" hogy kikapcsolja.

Ezek után alapvetően készen vagy.

Ha be akar állítani egy jelszót, hogy megakadályozza, hogy valaki újra bekapcsolja a fényképezőgépet, koppintson kétszer visszafelé, amíg újra nem jelenik meg a Képernyőidő beállítások főoldalon. Koppintson a „Screen Time Passcode használata” elemre, majd kövesse az utasításokat a beállításához.

Koppintson a "Használja a Képernyőidő-kódot."

Továbbá, ha később újra engedélyeznie kell a fényképezőgépet, látogassa meg a Beállítások> Képernyő idő> Tartalom és adatvédelem korlátozásai> Engedélyezett alkalmazások elemet, és fordítsa a „Kamera” melletti kapcsolót „be” állásba. Te is tiltsa le teljesen a képernyőidőt a Beállítások> Képernyő idő menüpontban, ha a „Képernyő kikapcsolása” lehetőséget választja. Sok szerencsét!

ÖSSZEFÜGGŐ: A képernyőn megjelenő heti jelentések értesítésének letiltása iPhone vagy iPad készüléken




Forrás link


48 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok