A kereskedelmi konyhához és fürdőszobához szükséges eszközök

Avatar admin | 2021.04.26. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

A trükkös dolog megtalálni a megfelelő eszközöket, amikor javításra van szükség. Az általuk használt eszközök meghatározzák a munka egyszerűségét, biztonságát és minőségét. Elég zavaró, hogy sok eszköz lóg körül. Ez a bosszúság az oka annak, hogy egy eszközkészlet ilyen praktikus dolog.

A kereskedelmi konyhához és fürdőszobához szükséges eszközök

Itt van a rövid változat:

 • Kalapács
 • Szövetbetétes ragasztószalag
 • Önhúzódó fém mérőszalag
 • Zseblámpa
 • Fogók készlet
 • Állítható csavarkulcs
 • Svájci bicska
 • Csavarhúzó készlet
 • Putty kés
 • Kézifűrész
 • Szint

Szerencsére sokkal könnyebb megtalálni a megfelelő típusú eszköztárat, amelyre manapság szükség van. A kereslet miatt ezekre az eszköztárakra sokféle variáció kínálkozott, amelyek sok lehetőséget kínálnak az embereknek. Ezeknek a termékeknek a listája hosszú, és elsöprő lehet.

Íme a standard eszközök, amelyeket megtalál:

 1. Kalapács – Ez az eszköz a leggyakoribb, amelyet egy eszköztárban talál. Minden javításhoz elengedhetetlen, hogy maga a kép a javítást szimbolizálja. Gyakran egy hosszú nyélhez rögzített súlyozott „fejből” állnak. Kismértékű hatást gyakorol egy tárgyra a hajtás, alakítás, törés és roncsolásmentes ütés széles körében, azaz a körmök fába hajításához.
 2. Szövetbetétes ragasztószalag – Ez a szuper ragacsos szalag szinte mindenhez ragaszkodik a gyors javításokhoz a ház körül. Akkor is hasznos, ha vannak olyan dobozok, amelyeket le akar zárni.
 3. Önhúzódó fém mérőszalag – Ez egy praktikus mérőeszköz, amelyet bárhová magával hozhat egy terület vagy tárgy hosszmérésére. Könnyen elfér a zsebében.
 4. Zseblámpa – Néhány könnyen elfér a zsebében, míg mások terjedelmesek. Ez az újratölthető hordozható kézi elektromos fény egy olyan eszköz, amellyel fényt lehet világítani egy félhomályos vagy sötét területen. Erre példa, amikor meg kell erősítenie egy villanykörtét, és a szoba sötét. Bármely masszívat használhat alumínium létra zseblámpát tartva felmegy, hogy gyorsan és biztonságosan kicserélje a villanykörtét.
 5. Fogók készlet – Ez egy másik ikonikus eszköz a javításhoz. Alapvető fontosságú a hajlított tápkábel-csatlakozók kiegyenesítése, a szeletek vezetékezése, a régi zuhanyfejek cseréje, és mindenhez jó tapadás, alapvetően bizonyos fém elemek elhelyezése, meghúzása, megfogása, lazítása és vágása.

A kereskedelmi konyhához és fürdőszobához szükséges eszközök - javítás

A négyféle fogó megtalálható:

 • Csúszó-csuklós fogók
 • Vízszivattyús fogók
 • Lineman fogói
 • Fogók rögzítése
 1. Állítható csavarkulcs – Nyitható kulcs, mozgatható pofával. Az állkapocs különböző méretekhez igazodik, hogy minden felszerelést, például készüléket és vízvezetéket, meghúzhasson és összeszereljen. Különböző méretben is kapható, ahol a nagyok általában az extra tőkeáttételt használják, míg a kicsik a szűk helyeket.
 2. Svájci bicska – Különböző kések különböző általános vagy használati célokra. Ez az eszköz hasznos, ha ceruzát kell élesíteni, területeket jelölni, fát borotválni, húrokat vagy zsinórokat vágni és dobozokat nyitni. Többet költhet a beépített penge tárolására és egy kényelmes, gumival borított fogantyúra, így friss penge kerülhet be, nem pedig unalmas, nem biztonságos használat.
 3. Csavarhúzó készlet – Eszköz a csavarok csavarozásához és kicsavarásához. Lehet kézi vagy motoros csavarhúzó. A kézi típusú csavarhúzó ideális eszköz a fém festékdobozok fedeleinek feltörésére, a szekrény hardverének meghúzására és a villanykapcsolók felszerelésére. A motoros változat eltér, mivel a csavarhúzó készlet a fúróhoz való csatlakozás, de megkönnyíti a munkát.
 4. Putty kés – Hajlékony penge a festék vagy tapéta levakarására, a szórt vegyület szétterítésére vagy az ablak visszacsiszolására.
 5. Kézifűrész – Ez a kalapács partnere, amikor az emberek elképzelik a javításokat. Hagyományosan kézi műszer az erdő különböző formájú és méretű vágására. Most van egy motoros verzió, amelyet használhat. Hasznos a fémek vágásában is, attól függően, hogy milyen fűrészt használ.
 6. Szint – A vízmérték egy eszköz annak jelzésére, hogy egy felület mennyire párhuzamos vagy merőleges a földhöz képest. Általában egy szintvonalas gazdaságban kerül forgalomba – elengedhetetlenül szükséges szekrények felszereléséhez, képek felakasztásához vagy terasz elhelyezéséhez.

Következtetés

Ezeket a szokásos eszközöket találja meg az eszköztár belsejében. Nagyon sok variáció és darab létezik, de a funkciók ugyanazok maradnak. Rajtad múlik, hogy talál-e olyat, amely megfelel az igényeinek. Elengedhetetlen, hogy megbízható eszköz álljon készenlétben, ha azonnali javításra van szükség. A megbízható eszközkészlet a legjobb partner, akinek munkája közben lehet; nincs feltett kérdés.


Forrás link


29 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok