A szem előtt tartandó dolgok a háztulajdonosok biztosításának megvásárlása előtt

Avatar admin | 2021.01.31. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Új ház vásárlása hatalmas elkötelezettség. Ez nem csak pénz kérdése; Számos felelősséggel kell számolnia, ha új helyét tiptop formában szeretné tartani. Az egyik ilyen felelősség a háztulajdonosok biztosításába történő befektetéssel jár, hogy megvédje otthonát lopással, rongálással vagy természeti katasztrófával szemben. Ha először vásárol házat, akkor fontolóra kell vennie néhány szempontot, mielőtt befektetne ingatlanja biztosítási kötvényébe.

A szem előtt tartandó dolgok a háztulajdonosok biztosításának vásárlása előtt

Nem ritka, hogy a gyanútlan emberek árnyékos biztosítási ügyletek áldozatává válnak, de megkönnyebbülten fog tudni, hogy az Ön nevében végeztük a munkát. Ezeket a néhány alapvető dolgot szem előtt kell tartani, mielőtt befektetnek a háztulajdonosok biztosításába.

A figyelembe veendő tervek részletei

Azt mondják, “az ördög a részletekben van” okkal. Első pillantásra minden biztosítási kötvény nagyjából egyformának tűnik. Amikor azonban kérdéseket tesz fel, és megnézi az apró betűs részt, látni fogja, hogy ezek néha félrevezetőek lehetnek. Hacsak nem szakértő vagy, és nem érted a biztosítási kötvények csínját-bínját, minden egyes záradékról fel kell tenned a kérdést. Ne vegye a biztosítási ügynökök szavait névértékre. Végül is az hogyan keresnek pénzt, ezért be kell jelentkezniük, függetlenül attól, hogy mennyire ismeri az egyes megvitatott biztosítási tervek feltételeit. Ha meg szeretné győződni arról, hogy megtalálja-e a megfelelő biztosítási kötvényt, ajánlatos saját maga végezzen néhány kutatást, mielőtt valóban vásárolna egyet. Továbbá konzultálhat egy jogi tanácsadóval, hogy elmagyarázza azokat a kötelezettségeket, amelyeket magára vállal, ha elkötelezi magát egy adott politika mellett.

Hasonlítsa össze a különböző szolgáltatókat

Mint minden más termék, több száz lakástulajdonos biztosítási kötvény is választhat. Mielőtt elhatározza magát, bölcs dolog átkutatni a piacot, és megismerni, amit minden biztosítótársaság kínál, hogy megtalálja a saját igényeinek megfelelő tervet. Ha élsz itt Kanadában azt fogja tapasztalni, hogy több száz biztosítótársaság kínál különféle kötvényeket, ami kissé zavarossá teszi a dolgokat. Kereshet azonban tapasztalt biztosítási alkuszokat, akik megosztják Önnel szakmai tapasztalatukat, hogy egyszerűen és fájdalommentesen megtalálják azt, amit keresnek. Amíg itt tart, ne felejtse el böngészni az ügyfelek véleményeit, és fokozott figyelmet fordítani a biztosító szolgáltatójának ügyfélszolgálatára, mivel válság idején szüksége lesz rá. Függetlenül attól, hogy otthona elárasztotta vagy meggyulladt, azt szeretné, ha a biztosítótársaság ügyfél-képviselője olyan együttérző lenne, amennyire jártas.

A visszatérítés lehetőségei

Meg kell értenie, hogyan térítik meg, ha / amikor valami történik, és igénybe kell vennie a háztulajdonosok biztosítását. Hagyományosan az alábbi módszerek közül választhat:

  1. Készpénz visszatérítés: Ezzel a módszerrel a biztosító társaság készpénzben fizet vissza, hogy fedezze az Ön által elszenvedett kár értékét levonva a megbecsülés. A háztulajdonosok készpénz-visszatérítéssel járó biztosítási kötvényei a legolcsóbbak, ezért a legkeresettebbek.
  2. Csere lefedettség: Ha a terv felajánlja a fedezeti fedezet megtérítését, akkor kárát fedezetlevonások nélkül fedezzük. Visszatérítés azonban csak a lefedettségi korlátokig lehetséges; bármit túllépnek, zsebből kell fizetnie.
  3. Kiterjesztett lefedettség: Ez a legbonyolultabb költségtérítés A háztulajdonosok biztosítási tervei, amelyek ezt a módszert kínálják, a legdrágábbak. Függetlenül attól, hogy mennyi pénzre van szüksége a károk fedezéséhez, a biztosítási kötvény akkor is gondoskodik róla, ha túllépi a fedezeti korlátot.

Fontos tudnivalók a háztulajdonosok biztosításának vásárlása előtt

Végezze el a felújítási terveket

Ha tervez valamilyen átszervezést, vagy új otthon körüli felújítások, jobb, ha véglegesíted a terveidet, mielőtt megvásárolnád a háztulajdonosok biztosítási kötvényét. A ház körül használt anyagok nagy változást jelentenek a biztosítási becslésben. Ha felújításakor fára és más gyúlékony anyagokra támaszkodik, biztosítsa, hogy otthona drága lesz, tekintettel a fokozott kockázatra. Amikor csak tehet, használjon „biztonságosabb” időjárásálló anyagokat, például cementet. Így megvédi otthonát, és megkapja a kívánt biztosítási tervet anélkül, hogy túllépné a költségvetést.

Fontolja meg azt a biztosítótársaságot, amellyel már foglalkozik

Ha rendelkezik gépjármű-biztosítással, egészségbiztosítással vagy bármilyen más típusú biztosítási tervvel, akkor jó kedvezményt kaphat lakástulajdonosai biztosítására, ha ugyanattól a szolgáltatótól vásárolja meg. A legtöbb biztosító társaság versenyképes ajánlatokat kínál meglévő ügyfeleinek, hogy ösztönözzék őket arra, hogy többet fektessenek be szolgáltatásaikba. Mint láthatja, van néhány részlet, amelyet szem előtt kell tartania, mielőtt befektetne egy háztulajdonos biztosítási kötvényébe. Tegye meg a házi feladatait, és fordítson elegendő időt és erőfeszítést a lehetőségek megértéséhez és a szükséges lefedettség megszerzéséhez. Egy jó terv megadja a nyugalmat, hogy gondtalan életet kell élnie.


Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok