A kinevezési helyek használata a Google Naptárban

Avatar admin | 2021.03.13. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Google Naptár logó

Ha le akarja tiltani a naptár idejét, hogy mások számára elérhetővé tegye magát, fontolja meg a találkozóhelyek használatát a Google Naptárban. Ezután ossza meg a kinevezési oldal linkjét, hogy mások is lefoglalhassák ezeket az időpontokat, hogy találkozzanak veled.

A Google Naptár kinevezési blokkjai ideálisak azoknak a tanároknak vagy professzoroknak, akik hivatali órákat tartanak, felügyelőknek a felülvizsgálati vagy értékelési szezonban, és bárki másnak, aki gyakran találkozik másokkal. Az egyetlen dolog, amit be kell állítania a találkozóhelyek számára, az a munkahelyi vagy iskolai Google Naptár-fiók. Így, ha cége a Gmailt használjapéldául meg kell látnia a rendelkezésére álló funkciót.

Hozzon létre egy találkozó blokkot a Google Naptárban

Nyissa meg a Google Naptár asztali webhelyen, és jelentkezzen be a A használni kívánt Google-fiók, ha szükséges. Válassza a „Nap” vagy a „Hét” nézetet a felső legördülő listából.

Válassza a Nap vagy a Heti nézetet

Kattintson újból a naptárára, ha új eseményt szeretne létrehozni, és válassza az előugró ablakban az „Appointment Slots” lehetőséget.

Válassza a Találkozóhelyek lehetőséget

Írjon be egy címet, és válassza ki a blokk teljes idejét. Ezután a legördülő mezőben választhat az „Egyetlen nyílás” vagy „Időtartamú slot” közül. Időtartamú résidőknél adja meg a résidőkhöz szükséges időt. Kattintson a „Mentés” gombra.

Töltse ki a Kinevezési blokk adatait

Miután elmentette a megbeszélési blokkot, a naptárában eseményként jelenik meg, a bal felső sarokban pedig egy blokk ikonnal. Kattintson erre az eseményre a szerkesztéshez, törléshez vagy a találkozó oldalra lépéshez.

Kinevezési blokk a Google Naptárban

A kinevezési oldalra mutató linket megoszthatja másokkal, akik megfordíthatják velük a résidőket.

Foglaljon kinevezési helyet a Google Naptárban

Ha megosztja a kinevezési oldalra mutató linket, mások bedobhatják az URL-t a webböngészőjük címsorába. Bejelentkeznek Google Naptár-fiókjukba, hogy megtekinthessék a rendelkezésre álló helyeket.

Elérhető kinevezési helyek

Egyszerűen rákattinthatnak a nálunk lefoglalni kívánt résszel, opcionálisan hozzáadhatnak egy Leírást és megnyomhatják a „Mentés” gombot. Ez hozzáadja az eseményt a saját Google Naptárához.

Foglaljon időpont kinevezési helyet

Ha a résidőt lefoglaló személy egy fájlt akar beilleszteni az értekezletre, megteheti csatolja az eseményhez mentése után, csakúgy, mint bármely más Google Naptár-eseménynél.

Tekintse meg lefoglalt helyeit a Google Naptárban

Miután valaki lefoglalta az egyik találkozóhelyedet, eseményként fogod látni a Google Naptárban. Ez egymás mellett jelenik meg az Ön által beállított eredeti találkozóblokkal.

Az adott eseményre kattintva megtekintheti azokat az információkat, amelyeket a személy a rés elmentésekor felvett. Szerkesztheti további részletekkel is, például bármely más Google Naptár-eseményhez.

Foglalt kinevezési hely megtekintése

Amikor meglátogatja a találkozó oldalt, a többiek által fenntartott és elmentett helyek már nem jelennek meg. Ez egy jó módja annak, hogy megnézhesd, hány résed van hátra a blokkodból és mely időkre.

Például felállítottunk egy 30 perces résidőt 12 és 16 óra között. Az alábbi képernyőképen láthatja, hogy a 12, 14 és 15 órás réseket lefoglalták.

Rendelkezésre álló és fenntartott kinevezési helyek

Ha valaki, aki lefoglalja az egyik kinevezési helyét, lemondja az eseményt, az a hely újra megnyílik, és a kinevezési oldalon ismét megjelennek egy másik személy számára, akit lefoglalhat.

Vegyen fel egy vendéget a Google Naptár kinevezési blokkjaiba

Felveheti a vendégeket a megbeszélési blokkokba, hogy felvegye őket a folyamatba. Amikor felvesz egy vendéget, az adott személy minden találkozóhelyen szerepel, és értesítést kap, ha valaki foglal helyet. Tehát ez megfelelő lenne asszisztensének, titkárának vagy üzleti partnerének.

Vendég hozzáadásához kattintson duplán a találkozó blokkjára a Google Naptárban a részletek oldal megnyitásához. A jobb oldalon írja be a nevüket (ha szerepelnek a Google névjegyeiben) vagy e-mail címüket a „Vendégek hozzáadása” mezőbe.

Vegyen fel vendégeket egy kinevezési blokkba

Kattintson a „Mentés” gombra az esemény részleteinek oldalának tetején. Megkérdezik, hogy szeretne-e meghívót küldeni vendégének. Válassza ki a „Küldés” vagy a „Ne küldjön” beállítást.

E-mail meghívók küldése a vendégeknek

Ne feledje, hogy a vendégek azok, akiket fel kíván venni a találkozó blokkjába. Azoknak az embereknek, akiknek foglalniuk kell résidőket, utasítsák őket arra, hogy látogassanak el a találkozó oldalára a korábban leírtak szerint.

Töröljön egy kinevezési blokkot vagy helyet a Google Naptárban

Mivel a kinevezési blokkok és az esetleges lefoglalt helyek a Google Naptárban jelennek meg, mint a szokásos események, törölheti őket, mint a szokásos eseményeket.

Kattintson az eseményre az előugró ablak megjelenítéséhez, majd kattintson a kuka ikonra annak törléséhez.

Kattintson a kukára egy Találkozó blokk törléséhez

Egy egyedi lefoglalt hely törléséhez kattintson a kukára, majd döntse el, hogy szeretne-e lemondási e-mailt küldeni az adott személynek.

Válassza az e-mail törlés elküldését


A Google Naptárban található kinevezési blokkok és bővítőhelyek fantasztikus módon foglalhatnak időt másoknak. A diákok, a csapattagok és az alkalmazottak ahelyett, hogy egyedi eseménymeghívókat küldenének, egyszerűen kiválaszthatják a számukra megfelelő időt.
Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok