A 11 legjobb alkalmazás, amely segít a dolgok elkészítésében tavasszal – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.04.11. 36 Views 0 Likes 0 Ratings

36 Views 0 Ratings Rate it

Vidám fiatal pár, aki szünetet tart a takarítástól, hogy egy alkalmazást használjon egy táblagépen
Prostock-studio / Shutterstock.com

Tavasz van, ami azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy lerázza a telet, és elkezdje elaprózni a tavaszi takarítási feladatlistáját. Rengeteg tennivaló van, és elsöprő érzés lehet, de ezeknek az okos alkalmazásoknak köszönhetően tiszta és rendezett háza van, sőt egy imádnivaló kert is található kertben, pillanatok alatt!

Számos olyan alkalmazást találtunk, amelyek segítenek felsorolni a házimunkát és nyomon követni a nagyobb projekteket, valamint olyanokat is, amelyek segítséget nyújtanak olyan konkrét feladatokban, mint a kertészkedés és a takarítás. Ezekkel az okostelefon gondoskodhat az összes szervezésről és tervezésről.

A szervezettségért

Marie Kondo különböző méretű és formájú tárolódobozai, edényei és kosarai lapos fekvésben
Kostikova Natalia / Shutterstock.com

Ami a tavaszi takarítást illeti, a fél csata felsorol mindent, amivel foglalkozni kell. Ezekkel a praktikus alkalmazásokkal könnyedén feltérképezhet és kezelhet mindent a kis tennivalók listájától a nagyokig DIY projektek és minden, ami közte van.

 • Evernote (iOS, Android, Mac operációs rendszer, ablakok, Króm): Az Evernote (ingyenes, fizetett opciókkal) csodálatos alkalmazás a teendőlisták készítéséhez és elkészítéséhez gyors jegyzetek. Ez lehetővé teszi dokumentumok (például nyugták) beolvasását és tárolását, weboldalak mentését, valamint a fájlok frissítését és szinkronizálását az összes eszközén. Beírhat jegyzeteket vagy manuálisan beírhatja őket, ha táblagépet használ, és akár a kézírásában is kereshet egy adott kulcsszót. Még akkor is működik, ha te vagy offline.
 • Any.do (iOS, Android, Mac operációs rendszer, ablakok, Króm): Az Any.do (ingyenes, fizetős opciókkal) szépsége, hogy egyesíti a tennivalók listájának funkcionalitását egy tervezővel és naptárral. Emellett testreszabhatja az emlékeztetőket, így választhat egyszeri, ismétlődő, helyalapú vagy hangos emlékeztetőket. Az alkalmazás rendelkezik egy widget-opcióval és integrálható rengeteg olyan alkalmazással, mint a Google Naptár, a Gmail, a Slack, az Evernote, a OneNote, az Amazon Alexa, a Google Assistant és így tovább. Ez lehetővé teszi még a listák és feladatok megosztását is barátaival és családtagjaival, így mindenki nyomon maradhat.
 • Trello (iOS, Android, Mac operációs rendszer, ablakok, Króm): Ha a tavaszi takarításhoz valami lényegesebbre van szükség, mint egy tennivalók listája a támogatásához, hagyja, hogy a Trello (Ingyenes, vállalati tervekkel) segítsen. Ez egy dinamikus vizuális hirdetőtábla, amelyet nagyobb léptékűeknek szánnak projektmenedzsment, táblákat, kártyákat, ellenőrzőlistákat és valós idejű együttműködést kínál. Rendelhet olyan dolgokat, mint tagok, leírások, helyek, határidők, címkék és egyéni mezők az egyes feladatokhoz, és megtekintheti az összes kapcsolódó tevékenységet is.
 • Zseb (iOS, Android, Mac operációs rendszer, Króm): Mindannyian sok időt töltünk online, és a Pocket (ingyenes, fizetős tervekkel) megkönnyíti a fontos hivatkozások mentését későbbi olvasásra vagy hivatkozásra. Bármely eszközre menthet linkeket bármely webhelyről, és a Pocket szinkronban tartja a dolgokat közöttük, így bármilyen eszközön olvashat. Leveszi a hirdetések és egyéb zűrzavarokat a cikkekről az egyszerű olvasás érdekében, sőt lehetőséget nyújt cikkek meghallgatására vagy új cikkek keresésére személyre szabott ajánlások alapján.
 • Időzítő (iOS, Android, Mac operációs rendszer, ablakok): Szüksége van egy kis segítségre a feladatok időben történő elvégzéséhez? A Time Timer (ingyenes mobilon, 19,95 USD asztali számítógéphez) segítséget nyújt. Ezzel beállíthat időkorlátokat bizonyos feladatokra (például takarítás, főzés, udvari munka, vagy akár intervallum edzés közben is) edzés), és szemmel tartsa az előrehaladást a nagy piros időzítő kijelzővel.

A ház körüli takarításért

Tisztítás tisztítószerrel, gumikesztyűvel és edénykendővel a felületen
Brian A Jackson / Shutterstock.com

A ház takarítása a tavaszi takarítás legfélelmetesebb részének érezheti magát. A sok szobával és a poros sarkokkal könnyű új rendetlenséget találni minden tisztított területre. Ezekkel az alkalmazásokkal azonban megtekintheti a takarításhoz szükséges összes listát, eladhatja azokat a régi dolgokat, amelyeket már nem szeretne, és még fel is vehet egy helyi szakembert, ha segítségre van szüksége egy szakértő tisztításához.

 • A mi otthonunk (iOS, Android): Akár csak fel kell sorolnia saját otthonának takarítási feladatait, vagy össze kell állítania egy listát, amelyet az egész család láthat, a OurHome (ingyenes) az a feladatrendszer, amely segíthet. Ez lehetővé teszi feladatok hozzárendelését és ütemezését, célok és jutalmak kitűzését, események hozzáadását a családi naptárhoz, üzenetek küldését, emlékeztetők beállítását és korlátlan eszközökön történő fejlődésének megtekintését.
 • Felajánl (iOS, Android, Króm): Ha arra vágysz eladni cuccokat már nem akar vagy nem vesz fel valami újat, amire szüksége van, az OfferUp (ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal) a tökéletes alkalmazás a munkához. Ezzel eladhat és vásárolhat használt holmikat a környék más lakóitól. Mindenféle tételt eladhat – a ruházattól és ékszerektől a bútorokig és az elektronikáig -, majd beállíthatja saját árát, és beállíthat egy időpontot és helyet, ahol találkozhat a vásárlóival. Nemrégiben felvette a LetGo-t is, egy hasonló szolgáltatást.
 • Praktikus (iOS, Android): Szüksége van egy kis segítségre a nehéz tisztítási feladatok kezelésében? Keressen és béreljen a Handy (Free) helyi szakértőjét, aki segít a tisztítás, festés, bútorszerelés, javítás stb. Handy összes szakértőjét háttérellenőrzéseken keresztül ellenőrzik és biztosítják, így megbízhatóak. Pro-t gyakorlatilag a nap bármely szakában lefoglalhat, és Handy mindent visszafizet pénz-visszafizetési garanciával.

Kertészkedéshez

Vidám virágüzlet, cserép muskátli virágot tartva egy üvegházban
Iakov Filimonov / Shutterstock.com

A tavasz az évszak, amikor végre kimehetünk a szabadba, és újra elkezdhetjük gondozni az udvarunkat (és természetesen élvezhetjük is őket). És még akkor is, ha nincs pontosan egy zöld hüvelykujj, ezek az alkalmazások segítenek a növények azonosításában és gondozásában, megtanulják, hogyan válasszák ki a legjobb növényeket és kerti zöldségeket az éghajlatukhoz, és ha egy kis kiegészítő segítségre van szükségük, vegyenek fel egy szakértőt.

 • Gardenate (iOS, Android): A Gardenate (1,99 USD / iOS, 0,99 USD / Android) kiterjedt és gazdag erőforrás a kezdő kertészek számára. Tele van útmutató cikkekkel, a kertjéhez megfelelő éghajlat-változatokkal, helyi ültetési naptárakkal és részletes tudományos információkkal a háztáji kertekben elterjedt közel 100 legnépszerűbb gyógynövényről és zöldségről. Még kalibrált betakarítási dátum-becsléseket is szolgáltat az Ön régiójához.
 • Kerti válaszok (iOS, Android): Ha valaha látott egy érdekes növényt, és kíváncsi volt rá, mi az, a Garden Answers (ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal) meg tudja mondani, mi ez. Az alkalmazás több mint 20 000 növény adatbázisából működik, és mindent elmondhat, amit tudnia kell egy növényről, beleértve azt is, ha mérgező. Csak annyit kell tennie, hogy lefényképezi a kérdéses növényt, és beküldi; onnan az alkalmazás képfelismerő technológiája azonnali eredményeket mutat. Kereshet kulcsszavak segítségével az adatbázisban, és megtanulhatja, hogyan kell gondozni a növényeket, ha szükséges.
 • LawnStarter (iOS, Android): Legyünk őszinték – a pázsit gondozása és a parkosítás nehézkes lehet, ha még soha nem kellett ilyet tennie, vagy nincs zöld hüvelykujja. Ha inkább szakértőkre bízná a dolgokat, a LawnStarter (ingyenes) összekapcsolhatja Önt a gyepfenntartás, a levegőztetés, a műtrágyázás és a tereprendezés szakértőivel. Csak annyit kell tennie, hogy beírja a címét, és meglátja a helyi szakértők árait. A LawnStarter szigorúan foglalkozik azzal is, hogy kinek ajánlja: Az 5 csillagból 4,3 alatti besorolással rendelkező vállalat kikerül az ajánlott szolgáltatások listájáról.
Forrás link


36 Views 0 Ratings Rate it