A könyvek online vásárlásának legjobb helyei

Avatar admin | 2021.01.31. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Egy személy könyveket néz egy New York-i könyvesboltban
Emily Geraghty / Shutterstock.com

Vadonatúj év van, és ha olyanok vagytok, mint sokan, akkor újévi fogadalmat határozhattok meg további könyvek elolvasására. Az állásfoglalás betartása azonban azt jelenti, hogy kiemelkedőnek kell lennie könyvválaszték választani. Ezen weboldalak segítségével pedig létrehozhat egy pokolian olvasandó listát.

A könyvek online vásárlásának legjobb helyei

Hat legfelsõbb könyvesboltot találtunk nem Amazon és vannak viszketés lehet az új egyablakos ügyintézés jó olvasmányok, főleg, ha nincs kedvenc helyi könyvesboltja a közelben. Minden üzlet nagyszerű könyvválasztékot kínál, egyedi juttatásokkal együtt, például támogat más helyi könyvesboltokat, vagy adományozhat egy könyvet minden vásárláskor. Némelyek univerzális könyvesboltok, hatalmas új könyvek készleteivel, míg mások ritka gyűjteményekre összpontosítanak, vagy különféle meredeken árengedményes használt címeket kínálnak.

Nem számít, melyik könyvesbolt ragadja meg végül a szívedet, remélhetőleg hatalmas halom könyvet találsz, amelyek társaságot tudnak tartani, miközben takaróval és egy csésze tea. És ha több könyv jut a kezébe, mint amennyit egy élet alatt el tudna olvasni (hé, ez a legjobbakkal történik), akkor mindig megtanulják gyors olvasni, jobb?

Könyvesbolt: Támogatja a helyi könyvesboltokat

Könyvkereskedés

Bár még csak egy éves, Könyvkereskedés óriási feltűnést keltett a könyvközösségben, mivel a misszió a helyi pénzügyi támogatásra, független könyvesboltok. Az online könyvesbolt kényelmes módszert kínál a könyvek online vásárlására, miközben a kisebb könyvesboltokat is támogatja. Valójában a haszonkulcsának több mint 75% -át a könyvesboltoknak, a szerzőknek és a kiadványoknak adja, amelyek elősegítik a könyvkultúra és az önálló könyvkereskedelmi ökoszisztéma életben tartását és virágzását.

A könyvesboltnak van egy Partnerprogram, amely minden eladás után 10% -os jutalékot fizet, és ennek megfelelő 10% -ot ad az indie könyvesboltoknak. A webhelyen megtalálhatja a környékén található helyi könyvesboltokat is térkép eszköz, és a Könyvesbolt biztosítja, hogy a megrendelés teljes nyereségét megkapják. Ellenkező esetben, ha nem keresi meg a helyi könyvesboltot, a megrendeléséből származó bevételek hozzájárulnak egy olyan bevételi készlethez, amelyet egyenletesen osztanak fel a független könyvesboltok között, függetlenül attól, hogy használják-e a Bookshopot. Eddig a Bookshop több mint 10 millió dollárt gyűjtött a helyi könyvesboltok számára.

Az online könyvesbolt hihetetlenül nagy könyvválasztékot kínál az összes szokásos műfajban, beleértve más nyelvek kategóriáit és akár grafikai regényeket is. Böngészhet a Bookshop heti bestsellerek listáján, és más, folyamatosan változó kategóriákban, mint a „Sense of These Times”, „Books Turned TV Series”, „Afrofuturism” és „The 1970 Book Club”.

Könyvek vásárlása az oldalon egyszerű, mivel az árak, a formátumok, a leírások és egyéb részletek egyértelműen megjelennek mindegyiknél. Könnyű kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, kezdeményezni a visszaküldést vagy vásárolni ajándékkártyát. A könyvesbolt meglehetősen gyors szállítással rendelkezik, ami nagyon jó, ha megtalálja az éppen megszerzett könyvet kapott hogy most azonnal elolvassam. Az egyetlen hátránya, hogy nincsenek szállítási lehetőségek az Egyesült Államokon kívüliek számára, bár reméli, hogy a jövőben is képes lesz biztosítani őket.

ThriftBooks: Olcsó új és használt könyvek

ThriftBooks kedvezményes új és használt könyvekhez
ThriftBooks

Ha költségvetése van, ThriftBooks az új legjobb barátod. A szerény oldal sokféle új és használt könyvet kínál kedvezményesen, valamint rendszeres ajánlatokat és a jutalom program amelyen keresztül pontokat szerezhet, és beválthatja azokat ingyenes könyvekért. Az áruház együttműködött a könyvtárakkal és más kereskedőkkel annak biztosítása érdekében, hogy a könyvek jó otthonba kerüljenek, és ne a kukába.

A washingtoni székhelyű ThriftBooks 2003-ban indult, és azóta kibővült egy 62 000 méteres raktárral, amely egymillió könyv tárolására képes, valamint több regionális feldolgozó központtal az Egyesült Államokban. Ez az egyik legnagyobb online független használt könyvkereskedő, de értékesít CD-ket, bakeliteket, videojátékokat, DVD-ket és Blu-ray-ket is.

Könyvek keresése a ThriftBooks-on nagyon jó. Böngészhet mind a normál, mind a gyűjthető címek között egy adott műfaj kiválasztásával, vagy böngészhet a kurátoraink között a kezdőlapon, például a „Személyzeti választások”, az „Új és felkapott” és az „5 dollár alatt” értékek. Gyűjthető könyvek választéka nem kevésbé lenyűgöző, első kiadásokkal, aláírt példányokkal és gyűjthető nyomtatásokkal. A személyzet minden tagját külön-külön értékeli, az Újtól az Elfogadhatóig.

A formátum, az árképzés, az állapot és az egyéb részletek fel vannak tüntetve az egyes könyvek egyedi oldalán, a hasonló címajánlásokkal, a kapcsolódó tantárgyi javaslatokkal és a vásárlói véleményekkel együtt. A szállításért a ThriftBooks könyvenként 0,99 USD-t számít fel a 10 USD alatti megrendelésekért, de 10 USD feletti megrendelések esetén nincs külön díj. Több szállítási lehetőséget is kínálnak, de az új könyveket nem lehet az Egyesült Államokon kívül szállítani.

Powell könyvei: A világ legnagyobb indie könyvesboltja

Powellé

Portlandi székhelyű Powell könyvei a világ legnagyobb független könyvesboltja, és ha valaha is jártál benne rendkívül tágas (mint például az egész városháza tágas) tégla és habarcs, megérted, miért ez minden könyvbarát paradicsoma. Nos, és több mint egymillió könyv van a polcain, amelyek csak arra várnak, hogy egy olyan imádó olvasó pengesse meg, mint te.

A Powell’s remek hely új könyvek és közkedvelt (más néven használt) címek megtalálásához, de hatalmas választéka csodálatos választássá teszi, amikor mély merülést szeretne végezni egy témában. Valójában „témát” fednek le, válogatással a művész életrajzaitól és parapszichológiájától kezdve az LMBTQ antológiákig és almanachokig. A hangoskönyvek, az aláírt könyvek, valamint a füzetek és naptárak sokféle változata létezik. Powellnek még könyvklub-előfizetések, ha ez inkább a stílusod.

Ha van egy halom könyve, amelyet már elolvasott, és amelyet szeretne megválni, akkor megteheti adja el a könyveit hogy Powellé. Azonnali ajánlatokat kaphat online, fizetést kaphat PayPal-on vagy bolti hitelen keresztül, és a Powell’s még a szállítást is fedezi. Figyelem: Powell különös figyelmet fordít arra, hogy milyen könyvviszonyokat fogad el (például nincs Book Club Editions), és az ajánlat elfogadása előtt legalább hét könyvet vagy 9 USD bolti jóváírást kell benyújtania.

A Powell’s rendszeres bolti (és immár virtuális) eseményeket is tart, amelyek olyan globális szerzőkkel vesznek részt, mint Roxane Gay, Michio Kaku és André Aciman, akik beszélgetnek a könyveikről és a kapcsolódó témákról. Ha készen áll a vásárlásra, egyszerűen kattintson egy könyvre az árképzés, valamint egyéb lehetőségek és információk megtekintéséhez. A Powell’s 50 USD feletti megrendelések esetén ingyenes szállítást kínál, könnyen visszaküldhető, és minden könyvét legalább jó állapotban, garanciával támogatja. Nemzetközi hajózást is kínál, de előfordulhat, hogy ennek következtében néhány országba nem tud szállítani COVID-19 korlátozások.

Jobb világkönyvek: Minden vásárláskor adományozott könyvek

A Better World Books minden vásárláskor adományozott könyvet készít
Jobb világkönyvek

Minden vásárláskor Jobb világkönyvek, egy könyvet adományoznak rászorulóknak, a mai napig több mint 13 millió adományt adományoztak. Mit nem szabad ebben szeretni? Ha bibliofil és filantróp vagy, a Better World Books a tökéletes könyvesboltod. Ezenkívül kollégiumokkal és könyvtárakkal is együttműködik, hogy összegyűjtse a használt könyveket és világszerte nonprofit műveltségi projekteknek adományozza őket.

Az oldalon minőségi választék áll rendelkezésre új és használt könyvek mellett a hangoskönyvek és a tankönyvek mellett. A könyvek ára, formátuma, állapota és egyéb releváns részei világosan szerepelnek az egyes címoldalakon. A Better World Books akár ingyenes, normál szállítást kínál világszerte (bár jelenleg vannak olyan országok, ahol a COVID-19 miatt korlátozások vagy késések vannak). És ha lelkes olvasó vagy? A BWB jutalomprogrammal rendelkezik, amely minden egyes elköltött dollárért pontot ad, amelyet felhasználhat a jövőbeni könyvvásárlások kedvezményeihez.

Folytatásaként Jobb Világkönyv jóakarata, a könyvesbolt lehetőséget ad arra is, hogy kiválaszthassa könyve megrendelését szén-dioxid-kiegyensúlyozással, csak néhány extra centért. Eddig 87 000 tonna szén ellensúlyozta. Olyan támogatásokkal is rendelkezik, amelyek oktatási és írástudási nonprofit szervezeteket, valamint könyvtárakat finanszíroznak olyan konkrét projektekhez, amelyek célja a szegénység csökkentése az oktatás révén. Még arra ösztönzi alkalmazottait, hogy önként jelentkezzenek, és fizetett szabadságot biztosít számukra.

Alibris: Nagyszerű a nehezen olvasható könyvekhez

Az Alibris nagyszerű könyvesbolt nehezen megtalálható könyvek vásárlásához
Alibris

Ha könyvgyűjtő vagy, mindig a ritka és nehezen megtalálható könyvek után kutatsz, akkor nem akarsz lemaradni Alibris. A webhely több mint 270 millió könyvhez, filmhez és zenei albumhoz fér hozzá független eladóktól szerte a világon. Remek erőforrás antik könyvek és gyűjtemények megtalálásához is.

Az Alibris megkönnyíti a könyvek vásárlását, mivel gyűjteménye minden kategóriát felölel, például horror, erotika, dráma, rekreáció és képregény. Még e-könyveket és tankönyveket is árusít, és remek alku-tárolóval rendelkezik, amely akár 80% -kal engedi meg az új kiadásokat és a klasszikusokat egyaránt. Néhány könyv (beleértve a ritka és a már nem kapható címeket is) ingyenes szállításra jogosult, de csak az Egyesült Államokon belül, bár fizetett szállítást kínál a nemzetközi ügyfelek számára.

Az online könyvesbolt világszerte több ezer független eladót támogat. Ha rákattint egy könyvre (vagy más termékre), megjelenik az eladó lehetőségei, beleértve a nevüket, a helyüket és az ügyfelek értékelését. Megtekintheti az árképzési és formázási lehetőségeket is, így kiválaszthatja a megvásárolni kívánt terméket és a megvásárolni kívánt áruházat.

Van régi cuccod? tudsz eladni a használt tárgyakat– mint a DVD-k, a zene és a könyvek – az Alibris-be. Míg a webhely díjat számít fel a holmik értékesítéséért, valós idejű versenyképes becsléseket kínál minden eladó számára a világ minden tájáról. Az Alibris rendelkezik egy fórummal is, ahol a felhasználók minden könyvről beszélhetnek, valamint a csodálatos Book Fetch funkcióról, amely megtalálja a konkrét címeket (különösen azokat, amelyeket nehéz megtalálni), és értesíti Önt, ha egy ilyen szerepel a készletében.

A szál: nagyszerű előrendelések és ritkaságok számára

A Strand, egy hatalmas könyvesbolt, amely hajlandó aláírni az előrendeléseket és a ritka címeket
A Strand

18 mérföldes könyvekkel a tető alatt, A Strand van egy válogatása, amely nyáladzásra méltó még a legforróbb könyvmolyok számára is. A könyvesbolt New York szívében található, és munkatársai mindig a legfrissebb és legnagyobb ajánlásokkal rendelkeznek. Ezenkívül jó kedvezményeket kínál a könyvekre, és remek üzlet a könyvek előrendeléséhez és megtalálásához ritka könyvcímek olyan témákban, mint az ókori művészet és filozófia.

A Strand túlmutat azon, hogy rengeteg könyvet adjon el. Havi könyvválogatásokat, ajándékokat és ruházatot, vinilt, előfizetési dobozokat, ritka és gyűjthető tárgyakat kínál, és élő eseményeket szervez a szerzőkkel és a közösségekkel különböző témákban. Ez alapján még lábon keresztül is árul könyveket szín, stílus, vagy tantárgy, ráadásul lehetőség van rá könyveket kölcsönözni egy alkalomra (gondoljon: díszes öltözködés, fotózások és egyéb események).

Azok, akik nagyon szeretik a könyveket, akár 30 perces privát vezetett túrát is élvezhet a The Strand Ritka Könyvszobájában (ha 250 dolláros ajándékkártyát vásárol). A turnét egy veterán alkalmazott vezeti, aki több mint 30 éve dolgozik az üzletben, és olyan lenyűgöző drágaköveket láthat, mint James Joyce Ulysses amint azt Henri Matisse szemlélteti (aminek egyébként ugyanolyan lenyűgöző árcédulája 45 000 dollár) és az 1480-ban kinyomtatott Zsoltár kommentárja.

A Strand hatalmas könyvgyűjteményét lebontja mind üzlethelyisége, mind gyűjteménye szerint, olyan szuperspecifikus kategóriákkal, mint a „szivarok és dohányzás”, „kémkedés”, „vadvilág” és „munkássági / uniós tanulmányok”, valamint szabványosítottabbak kategóriák. Ha rákattint egy könyvre, megmutatja annak árát és egyéb részleteit. A Strand az Egyesült Államokon belül és nemzetközi szinten is szállít.
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok