A lapkereső ikon engedélyezése vagy letiltása a Chrome-ban

Avatar Gadam | 2021.04.10. 130 Views 0 Likes 0 Ratings

130 Views 0 Ratings Rate it

Chrome-ablak, a háttérben egy Mac-asztallal

A Google Chrome rendelkezik egy lap keresési funkció egy kis lefelé mutató nyíl ikonnak tűnik a böngészőablak jobb felső sarkában. 2021 áprilisától alapértelmezés szerint egyesek számára engedélyezett, mások számára azonban nem. Így kapcsolhatja be vagy ki.

A lefelé mutató nyíl ikonjának hozzáadásához vagy eltávolításához a lapkeresési szolgáltatásból engedélyeznie kell vagy ki kell kapcsolnia A Chrome megjelölések oldala. Ez Windows, Mac, Linux és Chrome OS operációs rendszereken működik.

Ehhez nyissa meg a Chrome-ot a számítógépén. Írja be a következő szöveget a böngészőablak tetején lévő címsávba, és nyomja meg az „Enter” billentyűt:

chrome://flags

A Chrome címsora

Most a Chrome zászlók menüjében van, amely a Chrome összes kísérleti funkcióját tárolja. Itt kattintson a tetején található keresőmezőre, és írja be a „Tabkeresés engedélyezése” kifejezést (idézőjelek nélkül).

A keresési eredmények között kattintson a „Fülkeresés engedélyezése” melletti legördülő menüre. A funkció aktiválásához válassza az „Engedélyezve” lehetőséget, a letiltásához pedig válassza a „Letiltva” lehetőséget, eltávolítva a gombot a böngésző eszköztáráról.

Tiltsa le a legördülő menüt a Chrome zászlók menüjében

A funkció mostantól engedélyezett vagy letiltva. A módosítás életbe léptetéséhez kattintson az alján található „Újraindítás” gombra. Ez bezárja, majd újra megnyitja a Chrome-ot.

Újraindítás gomb a Chrome-ban

A módosítás visszavonásához térjen vissza erre az oldalra, és válassza a „Letiltva” (az ikon eltávolításához) vagy az „Engedélyezett” (a visszaállításhoz) lehetőséget.

Amíg itt vagy, mit szólnál megszabadulni a Chrome olvasólista opciójától ha nem használja?

ÖSSZEFÜGGŐ: A Google Chrome olvasólista letiltása és eltávolítása
Forrás link


130 Views 0 Ratings Rate it