A legegyszerűbb módja annak, hogy nyomon kövesse kedvenc instant főzési idejét

Avatar admin | 2021.09.09. 0 Likes 0 Ratings

0 Ratings Rate it

Kérlek, ne kommentálj szörnyű kézírásomat.  Nem tudok tollat ​​tartani, mint az ember.

Kérlek, ne kommentálj szörnyű kézírásomat. Nem tudok tollat ​​tartani, mint az ember.
Fénykép: Claire Lower

Ha van Instant Pot – vagy „One Pot”, ahogy a mostohaanyám szereti hívni -, akkor valószínűleg észrevette, hogy az internet vakolt az Instant Pot grafikákkal és a csalólapokkal. Ezek az idők és vízviszonyok táblázatai laminált lapokban, mágnesekben és egyszerű nyomatokban készülnek, de gyakran ütköznek egymással, és a legtöbb szakácsnak megvan a kedvence.

Egyetlen ilyen csalólapom sincs a tulajdonomban, de van néhány kedvenc Instant Pot receptem, amelyeket mindig elfelejtek, és újra fel kell töltenem a Google-t. Leírásuk egyszerű megoldás lenne, de nagyon ügyes vagyok a papírlapok elvesztésében (laminált vagy sem!), Ezért úgy döntöttem, hogy ezeket az arányokat és időket közvetlenül a One Pot -ra írom száraz törlésjelzővel. (Tudom, hogy ez technikailag nem helyes, de azt hiszem, hogy mostohaanyám neve a készülékhez valóban értelmesebb.)

Csak most kezdtem el ezt csinálni – gondoltam rá, miközben nagyon csendben ültem az erdőben, és vártam a soha nem jött jávorszarvast -, és eddig a kedvenc időmet és arányomat írtam le a tojásra és a rizsre – a két dolgot, amiben főzök az Instant Pot a legtöbbet – közvetlenül a készülékre. Ha valaha is emlékezni fogok rájuk, akkor csak törlöm a jelölőt, és új időket és arányokat írok más ételekhez, amelyeket még el kell köteleznem az emlékezetemben. (Bár sokkal valószínűbb, hogy tovább bővítem az időpontokat és az arányokat, amíg a fényes fém úgy néz ki, mint egy matróz egy tetoválókonferencián. Soha nem voltam jó a számok megjegyzésében.)

Ha szeretné használni a gyorsírásomat, bátran. A „HP” és az „LP” a „nagy nyomást” jelenti”És„ alacsony nyomás ”, míg az„ NR ”és az„ MR ”a„ természetes kioldást ”és a„ kézi kioldást ”jelenti. Azt is írom, hogy „víz” a „H₂O”. Használnom kell ezt a kémiai diplomát.


Forrás link


0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok