A leghasznosabb alkalmazások offline támogatással – Tekintse át a Geek alkalmazást

Avatar admin | 2021.01.30. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Hasznos offline alkalmazások
Spotify, TripIt, Google Maps

Ezek napok óta végtelen mennyiségű hír, szórakozás, munka és közösségi média érkezik okostelefonjainkról vagy laptopjainkról. De internetkapcsolat nélkül utazás közben, repülőgépen vagy a szabadban a vadon élvezve mindez eltűnik. Ennek azonban nem kell, és egy kis tervezés mellett az olyan alkalmazások, mint a Spotify, a Google Maps és még a Netflix is ​​offline állapotban működnek. Akár szándékosan bontja a kapcsolatot, akár nincs Wi-Fi-kapcsolata, nézze meg ezeket a hasznos offline alkalmazásokat, hogy soha ne hagyjon ki egy ritmust vagy híreket.

Google Maps (iOS / Android)

Google Maps offline mód
Google térkép

Gyakran szükség van a Google Maps szolgáltatásra olyan területeken, ahol nincs mobilszolgáltatás vagy internet, ezért ez az első ajánlásunk. A legtöbb ember a térképalkalmazásokat használja a navigációhoz, de ez csak egy a sok funkció közül. Új utazás közben gyorsan megtalálhatja az étkezési (vagy pihenési) helyet, vagy megkeresheti a következő úticélt. És szerencsére mindezt megteheti internetkapcsolat nélkül, ha offline térképeket tölt le a telefonjára.

Ez egy kis elgondolást igényel, mivel a térképek offline hozzáféréshez való mentéséhez kezdetben online kell lennie. Itt van egy gyors útmutató a térképek mentéséhez. Ezután később utazás közben koppintson a profilképére a Google Maps jobb felső sarkában, és a kezdéshez válassza az offline térképek részt. Hasonló funkciót talál a Windows Maps azoknak, akik Surface-en vagy laptopon vannak. És ha tényleg kimegy a semmi közepére, próbáljon meg valami hasonlót onX Maps a hálózaton kívüli ösvényekhez.

Google térkép elérhető a iOS és Android.

Spotify (iOS / Android / PC / Mac)

Spotify

Ha korlátozott internet-hozzáféréssel utazik valahová, vagy offline állapotot tervez, érdemes előkészítenie néhány dallamot vagy podcastot offline hallgatásra. Számos különböző szolgáltatást ajánlhatunk, és szinte mindegyik kínál valamilyen offline módot, de a Spotify az egyik legjobb.

A platformtól függően beléphet a Beállításokba, az egész alkalmazást offline módba állíthatja, vagy elérhető lejátszási listákat, zenegyűjteményeket, albumokat vagy podcastokat tehet elérhetővé offline lejátszáshoz. A prémium előfizetők akár 10 000 dalt is elmenthetnek. Akárhogy is, képes leszel elakadni, bárhová is viszi az élet.

A Spotify elérhető iOS, Android, PC, és Mac.

Google Fordító (iOS / Android)

Google Fordító alkalmazás
Google Fordító, Google Play

A Google Fordító egyike azoknak az alapvető alkalmazásoknak, akik utaznak, főleg nem angol nyelvterületre. Szeretne bárhol és bárhol kommunikálni, megbízható internetkapcsolat nélkül is. Szerencsére a Google Fordító offline állapotban működik.

Akár 59+ nyelvet is lefordíthat offline módban, valós idejű fordítást kínál, sőt a jeleket és menüket is irányíthatja a kamerával az azonnali fordításhoz. A biztonság érdekében javasoljuk, hogy töltse le anyanyelvét, és bárhová látogasson is, miközben még mindig van internetkapcsolata. A Microsoft hasonló alkalmazást és offline módot kínál Fordítás Windows rendszerhez.

A Google Translate elérhető iOS és Android.

Amazon Kindle (iOS / Android / PC / Mac)

Amazon Kindle App
Kindle App, Google Play

Az Amazon Kindle nagyszerű módja annak, hogy szórakoztasson a mobilszolgáltatással vagy anélkül. A lelkes olvasók mindent tudnak a Kindle alkalmazásról, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan olvashasson. Akár egy ingyenes, akár online vásárolt könyvről van szó, adja hozzá készülékéhez, és készen áll. Menjen a Könyvtár szakaszra, és érintse meg a letöltött részt az offline olvasás megkezdéséhez.

Az Amazon Kindle elérhető iOS, Android, PC, és Mac.

Pocket (iOS / Android)

A Pocket App képernyőképe
Pocket, Apple App Store

Ha szívesen olvas híreket és webes blogokat, mint a miénk, a Kindle-on szereplő könyvek helyett, szerezze be a Pocket alkalmazást, és mentse el a cikkeket és egyéb tartalmakat offline megtekintésre. Ha nincs ideje elolvasni egy cikket, vagy tudja, hogy offline lesz a nap folyamán, indítsa el a Pocket alkalmazást (vagy a asztali kiterjesztés), és mentse el a hivatkozást.

A Pocket eltávolítja a felesleges rendetlenség oldalát, és tisztább olvasási élményt nyújt. Van még egy lehetőség, amely lehetővé teszi az alkalmazás számára, hogy egy weboldalt hangosan olvasson fel Önnek.

A zseb elérhető iOS vagy Android.

Netflix (iOS / Android / PC)

Netflix offline letöltések
Netflix, Cory Gunther

Azok számára, akik nem tudják, tudsz töltse le a Netflix filmeket és műsorokat offline lejátszáshoz a legolcsóbb terv kivételével. Tehát nyissa meg a Netflix-t, és a kezdéshez érintse meg az alján található „Letöltések” lehetőséget. Ez még azt is lehetővé teszi, hogy kiválassza, mennyi helyet foglaljon el a filmekkel is, így továbbra is van helye eszközén más dolgok számára.

Ez különösen akkor hasznos, ha autóval vagy repülővel utazik, kempingezik vagy leáll, ahol a Wi-Fi nem lehetséges. A YouTube és a Disney + is hasonló funkcióval rendelkezik.

A Netflix elérhető a következő oldalon: iOS, Android, és ablakok.

Offline olvasó a Reddithez (Android)

Offline Reddit Reader
A Google Play

Az internet egyik legnépszerűbb oldala a Reddit, és néhány rajongó akkor is szeretné ellenőrizni az összes kedvenc alprogramot, még akkor is, ha nincs internetkapcsolata. Szerencsére, ha rendelkezik Android-eszközzel, letöltheti az Offline Reader for Reddit alkalmazást. Ez az alkalmazás mindent elment, hogy később megtekinthesse a teljes alcsoportokat, szálakat, megjegyzéseket, GIF-eket és egyebeket. Testreszabhatja, hogy mi kerül mentésre, és beállíthatja az alkalmazást, hogy elrejtse a már megtekintett tartalmat.

Sajnos ez csak Android-on érhető el, de a Reddit egy részét továbbra is elmentheti, hogy később megtekinthesse az iOS-en a korábban említett Pocket alkalmazással.

A Reddit offline olvasója elérhető Android.

TripIt (iOS / Android)

TripIt alkalmazás
TripIt, Apple App Store

Ha új helyre utazik, és elveszíti a mobilszolgáltatást, akkor nagy bajban lehet. Győződjön meg róla, hogy felkészült az olyan alkalmazásokra, mint a TripIt, amely egy hasznos alkalmazás az utazás kezeléséhez, még offline állapotban is.

A TripIt örökké létezett, de még mindig az egyik legjobb alkalmazás az utazás kezeléséhez. Figyelemmel kísérheti e-mailjeit az utazási foglalások és fontos frissítések, az előre történő repülési visszaigazolások tekintetében, és szinkronizálja a legfrissebb frissítéseket és információkat, amikor csak talál internetkapcsolatot. Így készen áll az indulásra, függetlenül attól, hogy van-e szolgáltatása vagy sem.

A TripIt elérhető iOS vagy Android.

Evernote (iOS / Android / PC / Mac)

Az Evernote alkalmazás előnézete
Evernote, Apple App Store

Az Evernote az egyik legnépszerűbb jegyzetelő alkalmazás, köszönhetően számos hasznos funkciónak. Ha mindig dolgozik, akár útközben is, internet nélkül, akkor imádni fogja az offline jegyzeteket. Ráadásul ha egyszer get online, automatikusan szinkronizálja a jegyzeteket annyi eszközön, amennyit a terv támogat.

Lejegyezheti a jegyzeteket, a tennivalókat vagy az emlékeztetőket egy eszközön, majd csatolja azokat, vagy törölheti őket bármely más eszközről. Ráadásul mindig hozzáférhet az összes jegyzetéhez vagy emlékeztetőjéhez, még akkor is, ha offline állapotban van. Amíg itt tartunk, íme néhány további lista remek író alkalmazások, amelyek offline állapotban működnek.

Az Evernote elérhető a következő oldalon: iOS, Android, PC, és Mac.

Adobe Lightroom (iOS / Android / PC / Mac)

Adobe Lightroom
Vályogtégla

A fotósoknak mindig van fényképük szerkesztésre vagy érintésre, ezért ne hagyja, hogy az internet hiánya lelassítsa a termelékenységet. A Lightroom egy hatékony eszköz, és legtöbb funkciója továbbra is offline módban működik. Így, ha egy gyönyörű tájképet készít a vadonban, szerkesztheti a reggeli kávét, bárhol is van.

Ne feledje, hogy nem férhet hozzá előre beállított beállításokhoz, a felhőalapú fotótárhelyhez vagy az internethez szükséges dolgokhoz. Az offline mód mobil és asztali felhasználók számára egyaránt elérhető. Pixlr egy másik népszerű képszerkesztő eszköz, amely offline funkciókat is kínál.

A Lightroom elérhető iOS, Android, PC, és Mac.

Google Drive (iOS / Android / PC / Mac)

Google Drive, Dokumentumok és Táblázatok
Google

Munkánk és személyes életünk nagy része a Google Chrome és a Google Drive körül forog, különösen az utóbbi időben. Ha valaha is a Google Dokumentumok, Táblázatok vagy Diák segítségével használja a munkát, a Google Drive megkönnyíti az életet, amikor offline állapotba kerül, mivel ezek mind részei.

A Google Drive telepítése és beállítása után offline elérheti fájljait, új fájlokat hozhat létre és dolgozhat rajta. A munkának nem kell leállnia repülés közben, vagy amikor eltűnik a mobilszolgáltatás és a Wi-Fi. Amikor az internetkapcsolat visszaáll, az összes változás mentésre kerül a Drive szervereire, és készen áll a használatra. Ez egy elengedhetetlen eszköz, amelyet fel kellett venni ebbe a listába.

A Google Drive elérhető iOS, Android, PC, és Mac.

Offline játékok (iOS / Android)

Alto Odüsszeiája

Sok nagyszerű mobil játék létezik offline módban is. Mindentől Két pont nak nek Cukorka törő. Akár unatkozik egy repülés közben, akár egy erdei kabinban pihen, és időt szeretne tölteni, íme néhány szórakoztató offline mobil játék, amely szórakoztatja Önt.

  • Alto Odüsszeiája (iOS/Android): Ez a hétköznapi, mégis szórakoztató indie játék egy végtelen futó, hasonló a Temple Run-hoz. Sandboard az Alto Odyssey-jén keresztül, miközben élvezi a játékon belüli díszleteket, zenét és minden mást, ami miatt ez díjnyertes címet nyert.
  • Crossy Road (iOS/Android): Néha az egyszerűség a legjobb, és a Crossy Road ezt a megközelítést szögezi le. Ez egy „Miért lépett át a csirke az úton” retró játék, és imádni fogod.
  • Minecraft (iOS/Android): Szüksége van-e a Minecraftnak manapság magyarázóra? Klasszikus sláger, és igen, offline is működik.
  • Monument Valley (iOS/Android): Az eredeti játék és a Monument Valley 2 egyaránt díjnyertes címek, nagyszerű látványvilággal és kiváló filmzenékkel, és segítenek gyakorolni az agyadat. Ezek az agytrösztös kirakós játékok robbanást jelentenek.
  • Quiznoid (iOS/Android): Ez egy dedikált offline trivia játék azok számára, akik Wi-Fi nélkül utaznak vagy ragadnak. Több mint 7000 kérdésük van, így órákig játszhatsz.

Erdő – Fókuszált (iOS / Android)

Erdei fa nő kb
Erdő, Google Play

Utolsó ajánlásunk egy kicsit más, de ugyanolyan fantasztikus. Manapság az emberek mind függenek az okostelefonoktól. Folyamatosan szokásunkból nyúlunk hozzá, akkor is, ha nyaralunk, a szabadban vagy valahol tudjuk, hogy nincs Wi-Fi vagy mobilszolgáltatás. Mégis, a telefonunk után nyúlunk.

Ennek elkerülése érdekében, vagy a koncentrálás és a produktivitás érdekében töltse le a Forest alkalmazást. Amikor megnyitja a Forest programot, az alkalmazás egy virtuális fát ültet, amely lassan növekszik a képernyőn, de meghal, amikor bezárja az alkalmazást, hogy valami mást tegyen. Offline módon működik, és arra ösztönzi a felhasználókat, hogy maradjanak távol telefonjaiktól és „legyenek a pillanatban”. Végül egy egész erdőt terem.

Ráadásul az alkalmazás fejlesztői egy valódi fát ültető szervezettel, a Fákkal a jövőért szerveződtek, hogy valódi fákat ültessenek a Földre, így ez mindenki számára előnyös.

Erdő érhető el iOS és Android.
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok