A legjobb elnök napja 2021-ben matrac értékesítés

Avatar Gadam | 2021.02.12. 37 Views 0 Likes 0 Ratings

37 Views 0 Ratings Rate it

Különböző matracok kaphatók a 2021. évi elnöknapi értékesítések során.
Helix / avokádó / fészekágynemű

Unod már a hánykolódást? Nincs jobb évszak a szomorú régi matrac frissítésére, mint február közepe, amikor kihasználhatja az elnök napi eladások előnyeit. Itt van 10 értékesítés olyan vállalatoktól, amelyek közvetlenül az ajtódig szállítanak.

A matrac online vásárlásakor nemcsak a megtakarításokat kell figyelembe venni – bár ezek gyakran jelentősek. Tehát a rendelkezésre álló kedvezmények és az eladásra dobott bónusz tételek felsorolása mellett felsoroltuk az otthoni próbaidőszakot is, hogy pontosan tudja, mennyi ideig kell gyakorlati áttekintést adnia matracának.

Lila

Lila matrac napos, modern szobában.
Lila

A lila matracgyártó cég furcsa reklámjairól ismert, amelyek a nagyon azonosítható lila rácsos matracot tartalmazzák. Eladó mind az eredeti hab és markolat kombináció, mind az újabb hibrid vonal, amely egyesíti a lila rácsot, habot és a hagyományos tekercseket.

Nektár

Egy pár feküdt egy nektár ágyon.
Nektár

A Nectar teljes matraccsaládja eladó és amellett, hogy szilárd árengedményt kínál a már elfogadható árú habmatracokból, két prémium hűtőpárnájukat, egy matracvédőt is bedobja. Ha fel kell vennie egy keretet vagy fejtámlát az új ágyhoz, a vállalat által kínált különféle modelleken 150-300 dollár közötti kedvezmények vannak.

 • Kedvezmény: Akár 399 USD kedvezmény
 • Bónusz kiegészítők: Ingyenes prémium párnák, lepedők és protektor
 • Házon belüli próba: 365 nap

Helix

Egy nő feküdt egy Helix matracon.
Helix

A Helix teljes felállása állandóan hibrid: függetlenül attól, hogy az eredeti Helixet vagy a Helix Luxe-t választja, a két kialakítás többrétegű memória és más hab egy rugótekercs alapon. Az egyes termékcsaládokon belül változatos keménységű variációk találhatók, amelyek a hátsó, az oldalsó és a gyomor talpfák számára készültek.

Fészek

Egy nő feküdt a Nest matracon a kutyájával.
Fészekágynemű

A Nest a matracok széles választékát kínálja, beleértve a teljesen habot, a természetes latex gumit és a hibrid modelleket. Noha lényegesen több modellt és variációt kínálnak, mint a legtöbb más vállalat, amelyet itt felsoroltunk az akcióban, nagyon hasznosak „Fészeképítő” eszköz Ez segít az összes szolgáltatás és változat áttekintésében, hogy kiválassza az igényeinek megfelelő matracot.

Casper

Egy nő ül egy Casper hibrid matracon.
Casper

Az alap „Element” matracukból, amely kb. Olyan egyszerű, mint egy hab matrac, amennyire csak lehet, akár a többrétegű hibrid „Wave” matracukig, a Casper széles választékú matracokkal rendelkezik minden költségvetéshez.

Medve

Egy nő medve matracon fekve.
Medve

A Bear egyszerű matracválasztékot kínál az alaphabtól a prémium tekercses matracig, habos felsővel. Vedd fel bármelyik ajánlatukat ezen a hétvégén, és ingyenes párnákat és matracvédőt szerzel.

 • Kedvezmény: 20% kedvezmény mindenből
 • Bónusz kiegészítők: Ingyenes prémium párnák és matracvédő
 • Házon belüli próba: 100 nap

Layla

Egy pár ül egy újonnan kicsomagolt Layla matracon.
Layla

Ha látott egy hirdetést a Layla-ról, valószínűleg felidézi a matrac jellegzetes méhsejt mintázatú borítását. A vállalat kínál memóriahabos és hibrid matracokat is, de az igazi állításuk az elájuláshoz az, hogy matracaikat úgy tervezték, hogy megforduljanak a szilárdság érdekében. Az egyik oldal szilárdabb, mint a másik, így ha azt találja, hogy lágyabbnak vagy szilárdabbnak akarja, egyszerűen átfordíthatja a matracot, hogy megváltoztassa a hangulatot.

 • Kedvezmény: Akár 200 USD kedvezmény
 • Bónusz kiegészítők: 2 prémium párna, lapkészlet és matracvédő
 • Házon belüli próba: 120 nap

Csomó és tű

Egy férfi ül egy új Tuft & Needle ágyon.
Csomó és tű

Az egyszerű kétrétegű habmatracoktól az ötrétegű hibrid tekercses matracokig a Tuft & Needle különféle matracokkal, valamint egész sor ágyneművel, párnával és még ágykerettel is rendelkezik – mindezek a hétvégén kaphatók.

Avokádó

Egy pár ül egy latex avokádó matracon.
Avokádó

Ha organikusan tanúsított, szén-dioxid-semleges és a környezetbarát értékeihez igazodó matracot keres, akkor nagyon nehéz jobb teljesítményt nyújtani, mint az Avocado, ha nem alszik egy függőágyban, amelyet Ön szőtt szálakból készített. A vállalat kiterjedten dokumentálja matracainak minden alkatrészét. Ezen a hétvégén szilárd kedvezményeket szerezhet a latex és hibrid matracaikra.

 • Kedvezmény: Akár 200 USD kedvezményes matrac, akár 300 USD kedvezmény ágykeret
 • Bónusz kiegészítők: Ingyenes prémium párnák
 • Házon belüli próba: 365 nap

Tempur-Pedic

Egy család ül egy Tempur-Pedic ágyon.
Tempur-Pedic

A Tempur-Pedic a hab matracok OG-ja, és még mindig erősek. Ezen a hétvégén megtakaríthat az általuk kínált matracok teljes istállóján, valamint felvehet egy nagyon kedves üzletet egy matrackombináción, kombinálva a matracvásárlást az egyik „Power Base” alapozással. Rakja össze a kettőt, és akár 300 dollárt is kaphat a vásárlástól, vagy pedig 300 dollár értékű kiegészítőket szerezhet új ágyához –itt tekintheti meg a részleteket.
Source link


37 Views 0 Ratings Rate it