A legjobb figyelmeztető kijelzők az autójához – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar admin | 2021.02.20. 88 Views 0 Likes 0 Ratings

88 Views 0 Ratings Rate it

HUD képernyő autó
Sherox

Akár régebbi járművet vezet, akár egyszerűen fel akarja szerezni az utazást, a heads-up kijelző nagyszerű módja ennek adjon hozzá néhány technikát az autójához. Számos újabb járműnél van egy heads-up kijelző (HUD), amely olyan információkat tartalmaz, mint a sebesség és a navigációs utasítások az üveg szélvédőn, látótávolságában. Átlátszó is, így nem zavaró. Ha ki akar próbálni egyet, akkor ezek a legjobb utólagos headsetek, amelyeket megvásárolhat, hogy némi luxust adjon a napi sofőrhöz.

Mit kell keresni egy HUD-ben (Heads-up Display)

  • Árazás: Egy ilyen tartozékkal nem akar túlságosan megőrülni, ezért listánk 30 és 70 dollár közötti értékű lehetőségekkel rendelkezik. Ez luxus, nem szükségszerűség. A magasabb árú modellek nagyobb képernyőkkel és további funkciókkal rendelkeznek.
  • Kijelzo méret: Ezek különböző méretű képernyőkkel rendelkeznek. Egy kis 3 hüvelykes digitális kijelzőtől a nagy, 5,5 hüvelykes képernyőkig, amelyek sebességet, fordulatszámot, akkumulátor feszültséget, irányokat és egyebeket mutatnak. És bár ez rendben van, a nagyobb képernyők több helyet foglalnak el a nézetben, és nem mindenki számára készültek.
  • Jellemzők: Attól függően, hogy mit szeretne, vagy hány éves a járműve, a funkciók megváltoznak. Az újabb autók fordulatszámot, üzemanyag-fogyasztást és még motorkódokat is továbbíthatnak a HUD-be. Ha nem akarja, vagy nem tudja használni, keressen valami korszerűbbet, ami egyszerűen nagyszerű MPH-leolvasást kínál.
  • Telepítés: Ilyesmit könnyű hozzáadni az autójához. Csatlakoztassa a kötőjeléhez, majd vezetjen le néhány vezetéket az OBDII portra, és készen áll. Vagy olyan áramforráshoz, mint a szivargyújtó. Könnyű telepítési utasításokkal rendelkező opciókat választottunk, mivel némelyik összezavarodott vagy nehezen telepíthető.

A legjobb összességében: ACECAR Dual System

Acecar képernyő
ACECAR

A légierő pilótái által népszerűvé tett HUD-k mindenhol megjelenni kezdenek. Szerencsére könnyen megszerezheti a legjobb tulajdonságokat a ACECAR heads-up kijelző rendszer nem számít, mit vezetsz. Ez egy „kettős egység”, mivel adatokat gyűjthet a jármű OBD2 portjáról vagy GPS segítségével.

A telepítés után megkapja a sebesség- és fordulatszám-leolvasást, az MPG-t, a túllépésre vonatkozó figyelmeztetéseket, a víz hőmérsékletét, az akkumulátor feszültségét és még néhány lehetőséget. Testreszabható is, így kiválaszthatja, mit csinál vagy mit nem lát a szélvédőn. Ebben van egy kevés minden, anélkül, hogy túl drága lenne.

Legjobb kijelző: Sherox Car HUD

SHEROX HUD projektor
Sherox, Amazon

A talált HUDS-ek egy része rengeteg információt képes felmutatni, de néhányan csak egy jó kijelzőre vágynak, hogy megmutassák a sebességet. Ha igen, fontolja meg a Sherox HUD. Semmi divatos, de jó értelemben, és mindenképpen elvégzi a munkát.

A Sherox az Amazon legjobb véleményeivel rendelkezik, egyszerűen azért, mert éles, tiszta, könnyen áttekinthető MPH-leolvasást kapott. És bár az akkumulátorral kapcsolatos figyelmeztetéseket és hasonlóakat még mindig képes megjeleníteni, a képernyő minősége emeli ki a többi közül. Szeretjük az automatikus fényerő funkciót is, éjszakai vezetésre.

A legjobb nagy képernyő: VGEBY 5,5 hüvelyk

nagy HUD kijelző
amazon

Ha az egyik legnagyobb HUD-t keresi, amelyet bedobhat az autójába, anélkül, hogy feltörné a bankot, akkor ezt VGEBY HUD ez. Nagy, 5,5 hüvelykes kijelzőt vetít a szélvédőre, ez a heads-up kijelző nem fog csalódást okozni. Lehet, hogy némelyik számára egy kicsit túl sok információt jelenít meg, de ha rengeteg információra van szüksége, akkor mindez megvan: sebesség, fordulat / perc, KM, tempók, túl sebességkorlátozó riasztások, fordulatszámmérő és még sok más.

Legjobb GPS-szel: Pyle Universal HUD

Pyle HUD kijelző
PYLE

Ezután szerettük volna ajánlani a Pyle Universal HUD. Ez az eszköz egyszerűen beépíthető a cigaretta gyújtójával, mivel az autó OBD-II portja helyett csak GPS-t használ. Ráadásul a GPS használatának köszönhetően pontos sebességértékeket kap, és tetszenek az irányított navigációs információk is.

Legjobb a költségvetésben: Anauto Car HUD

Anauto HUD
Anauto, Amazon

Ha kissé más megjelenést keres, vagy költségvetése van, akkor Anauto HUD nagyszerű lehetőség is. Ez a legolcsóbb a csomagból, még mindig könnyen telepíthető, és rengeteg funkcióval rendelkezik az árhoz képest. Kedveljük az általános elrendezést és a nagy, 5,5 hüvelykes képernyőt, valamint az RPM-mérőt, amely Anauto szerint figyelmeztethet arra, hogy mikor kell váltani az üzemanyag-megtakarítás érdekében.

Legjobb Dash HUD: Timprove Universal Fit

Dash HUD képernyő
TIMPROVE

Végül, de nem utolsósorban valami hasonlót, mégis teljesen mást akartunk ajánlani. Ha szereti az MPH, RPM, hőmérséklet, GPS irány és minden egyéb kiegészítő kijelző ötletét, de nem akarja, hogy a szélvédőre vetüljön, próbálja ki a Timprove univerzális kötőjel HUD.

Ennek a kis kütyünek van egy 2,2 hüvelykes képernyője, amelyet bárhová felszerelhet a műszerfalon. Több leolvasást jelenít meg, például sebességet, gyorsulást, fordulatszámot vagy akár csak egy órát, nem is beszélve minden másról, amelyet a listán szereplő többi kínál. Az egyetlen különbség, hogy ez nem jelenít meg semmit a szélvédőn.
Source link


88 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok