Az Android végre megszerzi a Google Fotók Speciális videóeszközeit az iOS-ről – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.11. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Android-telefon, amely számos videoszerkesztő-opcióval rendelkezik, beleértve a kontrasztot, a fényerőt és a kiemeléseket.
Google

Utolsó augusztus, A Google számos új videoszerkesztő eszközt jelentett be iOS-en lévő Photos alkalmazásához. Igen, ez így van, az iPhone-felhasználók jobb Google Photo funkciókkal rendelkeztek, mint az Android-felhasználók. Örüljetek! Az elkövetkező hetekben az Android-felhasználók egy frissítésben felveszik ezeket a speciális videofunkciókat most gurul ki.

Az új videoszerkesztő funkciók a Google Fotók képszerkesztési lehetőségeit dicsérik, amelyek már megtalálhatók az Androidon. Míg az Android fejlett képszerkesztő funkciókkal rendelkezett, de hiányzott a fejlett videoszerkesztés, addig az iOS ennek ellenkezője volt – fejlett videó, de képszerkesztés nem. A Google azt állítja, hogy az elkövetkező hónapokban az Android képfunkcióit tervezi bevezetni az iOS rendszerbe.

Összességében ez azt jelenti, hogy a Google Fotók olyan részletgazdag opciókat fognak végrehajtani, mint a kivágás, a kontraszt, a fényerő megváltoztatása és még sok más, akár videók, akár fényképek szerkesztése. Ugyanakkor kiválaszthatja a nehéz munkát végző szűrőket, akár képet, akár fényképet néz.

Ha pedig Google One-előfizető vagy, hamarosan hozzáférhetsz olyan funkciókhoz, amelyeket korábban csak a Pixel-eszközökön találtak meg. Ez magában foglalja a Portrait Blur, a Portrait Light, a Color Pop és még sok mást. A Google One-előfizetés annál fontosabb most, hogy a Google azt tervezi, hogy megszünteti az ingyenes feltöltéseket a Google Fotókba.

Töltse le az Apple App Store-bólSzerezd meg a Google Play-en

Forrás: Google
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it