A legjobb göndör hajra hagyható balzsamok 2021-ben

Avatar Gadam | 2021.01.20. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a göndör hajra hagyható legjobb balzsamokkal napokig tartó ugrálást okozó cikkhez

Kép: Anyádé nem

Legjobb termék: Moroccanoil Curl Defining Cream | 14 USD | Sephora

Természetesen göndör ír hajú hölgyként aprólékosan megformáltam, hogy a pokolba kerüljek, amint kilépek az ajtón. A nem hagyható kondicionáló egy olyan védő takarót hoz létre, amely sokkal tovább tart, mint más módon. A fürtök rendkívül finomak és finomak lehetnek, ezért a megfelelő termék megtalálása folyamat és kihívás, de nem igazán áruló a tiéd számára. Az indulás elősegítése érdekében az alábbiakban megtaláltam a legjobb, nem vásárolható balzsamokat a göndör haj számára, valamint azt, hogy hol találja meg őket.

A legjobb a göndör göndör haj számára: Briogeo Búcsú Frizz

Illusztráció a göndör hajra hagyandó legjobb balzsamokkal napokig tartó ugrálást okozó cikkhez

Grafikus: Sheilah Villari

A göndörség minden göndör lány létének tilalma, és Briogeo itt van, hogy megmentse a napot. Az érintetlen fürtök lágyak, rugalmasak, és ami a legfontosabb, hogy nem fodrosodnak az álom. A páratartalom elleni védelem kihívást jelent, függetlenül attól, hogy hol laksz. Lehetetlennek tűnik megpróbálni megtalálni az összetevők megfelelő egyensúlyával rendelkező terméket, hogy ne hagyja zsíros a sörényét, de itt vagyunk. A csipkebogyó, az argán és a kókuszolaj segít csökkenteni az izgató tüszőket és bezárja a nedvességet. Ezt nedvesen vagy szárazon is lehet használni, mivel a varázslatos elemeknek köszönhetően a hő nem szárítja meg a haját.

A legjobb drogéria márka: Nem az édesanyád természetes anyagai

Illusztráció a göndör hajra hagyható legjobb balzsamokkal napokig tartó ugrálást okozó cikkhez

Grafikus: Sheilah Villari

Rajongok Anyádé nem mert te tudsz szerezze be a CVS-nél, megfizethető, és segíti a nagyon sérült és túl festett frufruimat. Ez ugyanazokat a dolgokat teszi, mint a maszk, csak nagyon sok könnyen alkalmazható és hagyja hatni hagyva, hogy a növényi alapú összetevő egész nap varázslatos legyen. Elképesztő illatú és gyönyörűen folytatódik. Saját tressseim kezdnek visszapattanni, és minden alkalmazással egészségesebbé és erősebbé válnak. Helyezze vissza a rugót ezzel a méz- és dinnyekeverékkel, miközben fürtjei visszanyerik természetes ellenálló képességüket.

A legjobb a kezelt színhez: Amika Vault

Illusztráció a göndör hajra hagyható legjobb balzsamokkal napokig tartó ugrálást okozó cikkhez

Grafikus: Sheilah Villari

Ha már a festett hajról beszélünk, van egy tökéletes, nem hagyható balzsam a szín lehető legélénkebb megtartására. Amika páncélszekrénye tele van antioxidánsokkal, amelyek segítenek megvédeni bobját az UV fénytől, amely elhalványíthatja árnyékát. Spray ezt, és nézd meg a fürtök csillog és ragyog. Volt néhány Amika termékem, amelyek mindig jó minőségűek és fantasztikusan illatoznak. Hagyja, hogy a Vault csak néhány fröccssel megtartsa az árnyalatokat, függetlenül a fürtjeinek vastagságától.

A legjobb a természetes hajhoz: Pantene Leave-On Detangling Milk

Illustration for article titled Make Your Tresses Bounce for Days With the Best Leave-In Conditioners for Curly Hair

Graphic: Sheilah Villari

This detangling milk treatment is the best bang for your buck. Pantene recruited top Black scientists and Black hairstylists to make this conditioner the very best. Argan oil is a key ingredient, so of course, not only will your hair be tangle-free, but it’ll also be pliable and soft. With just two dollops of conditioner, run it through your hair. Then grab your wide-tooth comb and easily brush through your strands before styling as you usually would.

Best for Dry Hair: Ige Curl hagyható balzsam

Illusztráció a göndör hajra hagyható legjobb balzsamokkal napokig tartó ugrálást okozó cikkhez

Grafikus: Sheilah Villari

Egy ennyire sokat elhagyó balzsam esetében kellemesen meglepődtem, hogy a tényleges termék mennyire könnyű. Nem számít milyen fürtök vannak, Az ige visszaveti őket harci formába. Az alap napraforgómag-kivonattal, a kókuszolajjal és a shea vajjal alapanyagként a Verb úgy lett kialakítva, hogy mindannyian feljavítsa a haját, miközben védi a lehetséges sérülésektől. Minden hullámos szál meg van határozva, hogy visszatérjen a természetes gyönyörű ruganyosságához.

Legjobb mindenféle krémhez: Moroccanoil Curl Defining Cream

Illusztráció a göndör hajra hagyandó legjobb balzsamokkal napokig tartó ugrálást okozó cikkhez

Grafikus: Sheilah Villari

A frufruim helyrehozását segítő maszk argánolajból készül, és ez a nehéz emelés Moroccanoil göndörítő krémje. Függetlenül attól, hogy fürtjei hullámosak-e, tekercses-e, az argánolaj mindegyiket fokozza, miközben minimálisra csökkenti a hullámosodást. Ez azt is jelenti, hogy a hasított végek meggyógyulnak, és a szálak visszanyerik erejüket. Ez a belépő csoda egy minden az egyben göndör megoldás. A Moroccanoil egy másik márka, amely egyedi illattal rendelkezik, és minden termékem csillagszerű volt.Source link


26 Views 0 Ratings Rate it