A legjobb megfizethető edénykészletek 2021-ben

Avatar admin | 2021.02.02. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez, amelynek nem kell vagyont költenie a családi méretű részekre ezzel a kiváló minőségű konyhai edénnyel

Fénykép: Kiáltvány duó

Top Pick: Kiáltvány duó | 380 USD | Hirdetési áruk

Néhány hónappal a járvány után rápillantottam a régi kopott edényeimre, és úgy döntöttem, készen állok a frissítésre. A teljes munkaidõ elvesztése után nem tudtam 500 dollárt vagy annál többet elkölteni, amikor tökéletesen jó tárgyak voltak otthon. A teljesen kifőzött főzőkészletek drágák lehetnek, ezért megértem, hogy sokan hasonló helyzetben vannak, de néhányan készek lehetnek arra, hogy több főzésbe merüljenek, amikor a tél utolsó szakaszához közeledünk. Íme néhány kedvencem.

A legjobb rozsdamentes acél edények: Kiáltvány duó

Illusztráció a cikkhez, amelynek nem kell vagyont költenie a családi méretű részekre ezzel a kiváló minőségű konyhai eszközökkel

Kép: Kiáltvány duó

Miután tavaly dolgoztam az esküvői nyilvántartásomon, ez a serpenyős készlet egy ideig az interneten követett, főzőcsoportokban és az Instagramon (talán az én hibám, mert követtem őket), ezért nagyon örülök, hogy írok róla. Ez háromrészes szett valóban gyönyörű, és könnyen helyettesítheti edényeit és serpenyőit, ha nem rendszeresen főz egy sereg számára. A rozsdamentes acél egyszerre gyönyörű és szuper funkcionális. Szeretem a főzőedényemet a tűzhelytől a sütőig vinni – főleg ha halat vagy steaket készítek -, a rozsdamentes acél pedig egyszerűbbé teszi a feladatot anélkül, hogy bármilyen gumifogantyú elolvadna (kérdezze meg, hogy tudom ezt!)

Tehát itt van, amit 379 dollárért kap:

  • 12 “Skillet
  • 7-qt. Fazék
  • Rozsdamentes acél fedél, amely megfelel mindkét serpenyőnek

A serpenyő és a serpenyő összeillesztve mesés holland sütőt hoz létre, így tökéletes edény a főzéshez; kezdve a sütéstől a sütésig, a párolásig és a sütésig. Ezeknek a serpenyőknek az egész életen át tartó minőségéért méltányos ár.

Ne csak tőlem vegye el, Heloise Blause, egykori profi szakács lett blogger Otthoni konyha, szereti is.

„A Proclamation Duo ötletes termék. Ez olyan egyszerű dolog, ami olyan egyszerű, hogy csodálkozik, hogy maga nem gondolt rá. Tényleg nagyszerű munkát végeztek ebben. ” Aki soha nem főzött rozsdamentes acélból, annak óvatosnak kell lennie. Ennek ellenére: “Ha jól ismeri a hagyományos serpenyőt, akkor élvezni fogja a főzést ezzel a serpenyővel” – mondta nekem Blause.

A legjobb tapadásmentes edények: Abbio

Illusztráció a cikkhez, amelynek nem kell vagyont költenie a családi méretű részekre ezzel a kiváló minőségű konyhai eszközökkel

Kép: Abbio

Esküdt Circulon tapadásmentes szerető vagyok, ezért kétségeim voltak ez az Abbio szett. Azonban az otthoni szakácsok számára folytatott egyszerű marketingjük érdekelt, és a fáklyák nélküli minőségi megközelítés megnyert. Az Abbio olyan márka, amelynek küldetése az, hogy „inspirálja az otthoni szakácsokat hozzáférhető, professzionális minőségű edények, egyedi receptek és oktatási eszközök kombinációján keresztül”.

Az edénykészlet hatékony, pontosan erre van szükség egy remek házi készítésű étel elkészítéséhez. Minden elem külön megvásárolható, ill szettként 355 dollárért ami jár:

  • 2,3 literes fedett rozsdamentes lábas
  • 6 literes fedett rozsdamentes készlet
  • 3,5 literes fedett rozsdamentes pogácsa
  • 8 hüvelykes tapadásmentes betét
  • 11 hüvelykes tapadásgátló

Az Abbio mosogatógépben mosható, de az emberek, akik szeretik a tapadásgátlót, hajlamosak elkerülni, csak azért, hogy a lehető legtöbb életet hozzák ki belőlük. Ezeket azonban a fogantyúk ellenére is be lehet helyezni a sütőbe, a tapadásgátló 450 fokos hőmérsékletig, az alumínium esetében pedig 600 fokos hőmérsékleten. Az Abbio üveg és indukciós főzőlapok számára is biztonságos, ami további előny. Ez a készlet tökéletes háziasító ajándékhoz, esküvői ajándékhoz vagy az új egyetemista gyerekhez is. Ma este tacót készítettem a tapadásmentes 11 hüvelykes serpenyővel, és rajongó vagyok. Szeretem, hogy magas hőmérsékletű szilikon forró párnával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén menjen a konyhától az asztalig.

Legjobb gőzös: Costway 3-Tier Stainless Steel Steamer

Illustration for article titled You Don’t Have To Spend a Fortune for Family-Sized Portions With This High-Quality Cookware

Graphic: Amazon

Ok, if you have the pots and pans you need, there is still a good chance you don’t have a steamer set. Let me assure you, it’s time to try one out. They are budget-friendly, and function as both a steamer and a pot. It can steam lobster, make pork buns, and of course, steam broccoli to make sure it’s fork-tender but still crisp.

This Costway model is not only is it a stockpot and a steamer, but it’s also a double boiler. At the budget-friendly price of $53, it’s the perfect way to upgrade your kitchen experience and add a homemade chocolate mousse to that list. You can even cook soup in the pot and steam different veggies in the two steamer baskets at the same time. Amazon reviews rate it at 4.5 out of 5 stars. And if you don’t need a double boiler, próbáldkiaCirculonét)[t|link[p|1845170725[a|B07WMV3CPS[au|5876237249239632462[b|theinventory[lt|text”>trytheonefromCirculon.Source link


24 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok