A legjobb módja annak, hogy eljusson valakihez, akit kísérteties

Avatar admin | 2021.03.10. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a legjobb módja annak, hogy eljusson valakihez, aki kísérteties

Kép: Zamurovic testvérek (Shutterstock)

Szóval te szellembe került valaki életéből figyelmeztetés nélkül, és most újra csatlakozni szeretne. Talán elfoglalt vagy volt nem voltak készek a kapcsolat, or talán csak féltél. Bármi is volt, túlhaladtál rajta, és szeretnél elérni barátságot – vagy még többet -.újabb lövés. Itt van, amit kipróbálhat.

Kapcsolat kezdeményezése

A „szellem” -ről a „zombi” -ra váltunk, amely a mai napig szól valaki, aki megpróbálja a holtakból visszakapni a kapcsolatot, nem is olyan nehéz. Csak annyit kell tennie, hogy SMS-t vagy üzenetet küld neki a közösségi médiában, és bam, zombi vagy. Az ilyen típusú kommunikációnál alacsony a tét – a legrosszabb, ami történhet, hogy figyelmen kívül hagyják -, így ez a két fél számára a legkönnyebb és legkevésbé kínos módszer. De ha úgy csinálod, hogy bármilyen sikert aratsz neked, egy kis kegyelemre van szükség.

Válassza ki a szavait

Nem akar csak olyan üzenetet küldeni, mint „Hé,Vagy “Mi a helyzet? Hogy vagy?” Randevú edző szerint Francesca Hogi, akkor közvetlennek és érettnek kell lenned, amikor megpróbálsz megérinteni az alapot. Alapvetően nagyon öntudatosnak kell lennie azzal kapcsolatban, amit tett, őszintén, hogy hogyan érzi magát, és bocsánatkérés, ha úgy érzed, hogy rosszul kezelted a dolgokat.

Mondhat például valamit: “Hé [person’s name], Tudom, hogy egy ideje már utoljára beszéltünk, és tudom, hogy elejtettem a labdát, de nem álltam le rólad. Talán megbocsátasz nekem, és beszélhetünk?

Természetesen nincs garancia arra, hogy ez működni fog. Azok a személyek, akik szellembe kerülnek, gyakran bántódást, zavartságot, és kissé mérges. Lehet, hogy már régen továbbléptek, így jó eséllyel ugyanazt a hideg vállat kapod, amit nekik adtál. Ennek ellenére a legjobb, amit tehet, ha különben mindig azon gondolkodik, hogy “mi lenne, ha?” Ismerje el az idő múlását, legyen megértő és tisztelettudó, és menjen be minden elvárás nélkül. Sose tudhatod; lehet, hogy csak egy második esélyt adnak.

Ezt a cikket eredetileg 2017-ben tették közzé, és 2021. március 10-én frissítették, hogy megfeleljenek a Lifehacker stílusirányelveinek.


Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok