A legnépszerűbb INGYENES Élelmiszerfotózó órám visszatért!

Avatar admin | 2021.09.08. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

fluffernutter brownie -k a hűtőrácson

Sziasztok bromiessek! Ma egy hozzászólással jövök hozzátok, amely kicsit eltér a megszokottól. Ez önmagában nem recept. Nos, úgy értem, ez csak egy képletes recept.

Amellett, hogy ezt az itteni blogot vezetem, online ételfotózó iskolát is vezetek Foodtography School. Az egész még 2017 -ben kezdődött, amikor elhatároztam, hogy kimegyek, és ingyenes órát szervezek az ételfotózásról. És meglepetésemre több mint 1200 ételfotós jelentkezett be.

Hihetetlen volt! Így továbbra is házigazdája voltam ezeknek az ingyenes óráknak, és az évek folyamán valahogy elterjedtek, ha ezt magam mondom. Például, amikor utoljára házigazdája voltam az osztálynak, amiről ma mesélek nektek 30.000 emberek feliratkozott.

Szóval miről szól ez az ingyenes, élő óra ?! Ezt hívják Hogyan lehet az ételfotókat virágzó vállalkozássá alakítani és minden arról szól, hogyan építettem fel egy sikeres, 7 számjegyű élelmiszerfotózási vállalkozást az alapoktól kezdve, és hogyan indíthatod el az ételfotózási vállalkozásodat. Átmegyek:

  • A kulisszák mögötti pillantás 7 számjegyű élelmiszerfotózási üzletemre (beleértve azt is, hogyan kezdjünk hozzá a költségvetéshez!).
  • 6 technika lenyűgöző ételképek készítéséhez.
  • Szerkesztési tippjeim és trükkjeim, hogy a fényképek összetartóak legyenek.
  • Hogyan lehet legyőzni az Instagram algoritmust és kiemelkedni a közösségi médiában.
  • Az én titkaim annak érdekében, hogy a márkák felvegyék Önnel a kapcsolatot
  • A hivatalos Foodtography School Brand Pitch Guide (29 USD értékű) INGYEN, amikor élőben megjelenik és a végéig marad.

a tökéletes házi sajttorta bogyós kompóttal

eszpresszó márvány torta a vágódeszkán

De térjünk vissza… he? A Broma Bakery pénzt keres, az ételfotózás pedig üzlet?

Ja és igen. Míg 2010 -ben a blogomat kreatív üzletként kezdtem, és nem szándékoztam üzleti vállalkozássá alakítani, 2014 -ben felhagytam az étteremiparban végzett munkámmal, és úgy döntöttem, hogy pontosan ezt teszem. Adtam magamnak 2 hónapot, hogy megpróbáljam a dolgomat a blogom „dologgá” tenni (más néven a pénzeket), és ha nem látnám a növekedést ebben a két hónapban, akkor elmennék és „igazi” munkát keresnék.

Szerencsére én tette Látni ezt a növekedést, és ez adott nekem önbizalmat és lökést, amire szükségem volt a folytatáshoz. Az első évem végén, amikor teljes munkaidőben voltam a blogomon, 30 000 dollárt kerestem. Második évemben 80 ezer dollárt kerestem. És tavaly? Pontosan 419 268 dollár.

Rendben, így most valószínűleg jól vagy, de hogyan lehetséges ez. És a barátaim, ez az pontosan miről fogok beszélni ezen a mesterkurzuson.

Mert őszintén szólva, ételfotósként és bloggerként dolgozni teljes egyszarvú munka, és túl jó, hogy ne ossza meg a világgal.

Tehát ha eddig olvasol, és azt gondolod, hogy igen, többet kell tudnom, akkor mindenképp iratkozz fel a jövő heti órára itt. Szeptember 14 -én, kedden 10 és 17 órakor 2 foglalkozást szervezek. Mindkettő ingyenes, élő óra lesz, ahol valós időben tanítalak. AMAZINEEEEEE lesz.

Szerelem és barnák,
Sára

PS- Szeretnél regisztrálni, de nem tudod élőben közvetíteni? Semmi gond! Jelentkezzen mindenképpen és rendszerünk automatikusan elküldi Önnek a visszajátszási linket, így saját idejében nézheti 🙂
Forrás


11 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok