Szerezd meg ezt az ingyenes anyagot a COVID oltás igazolásával

Avatar admin | 2021.04.16. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez: Az összes ilyen ingyenes dolog beszerzése a COVID-oltás igazolásával

Fénykép: Kaiskynet Stúdió (Shutterstock)

Eddig, 23,6% az Egyesült Államok lakosságának teljes oltása megtörtént, és ba hasznosságok kissé megbökik az embereket azáltal, hogy ingyenes termékeket és szolgáltatásokat kínál azoknak az embereknek, akik bizonyítják, COVID-19 oltás. Íme néhány előny, amivel megszerezheti jab gondoskodott.

Szerezz free Budweiser

A bárok felé vezető utunk megünneplésére a Budweiser ingyenes sört kínál mindenkinek, aki igazolja az oltást. Május 16-ig beléphet, és nyerhet egy 5 dolláros betéti kártyát egy ingyenes sör ellenében, bárhol is értékesítik a Budweisert (deajánlatot tesz kizárja a lakókat ban ben Alabama, Kalifornia és Texas). Csak go nekik ingyenes söroldal regisztrálni, és yakkor is belépnek a verseny 10 000 ingyenes sör elnyerésére. Ön’A Budweisers tagjának kell lennemCooler Rewards”Programot.

Vagy Sam Adams, ha úgy tetszik

Samuel Adamsnek hasonló lehetősége van, amikor az oltási státuszát közzéteszi a közösségi médiában. Tegyen közzé képet az oltási matricáról (nem az oltási kártyáról) #shotforsam és címkézd meg @samueladamsbeer a Twitteren vagy az Instagramon. Samuel Adams 5 dollárt küld neked a CashApp-on keresztül, hogy szerezz magadnak egy sört a kedvenc kocsmádban. Regisztrálnia kell a következő oldalon: CashApp igényelni a nyereményét. Az ajánlat április 12-én kezdődött és elérhető lesz május 15-ig.

Dobd be afree Krispy Kreme fánk

Mi korábban beszámoltak róla a fánkról kaphat oltást, de itt megismétlődik, mert még mindig megy: Krispy Kreme az odaadva a ingyenes eredeti mázas fánk mindenkinek, aki oltási kártyáját egy Krispy Kreme helyszínen mutatja be. Azok az ügyfelek, akiknek megvolt egy vagy két oltási lövés megkapja az ingyenes fánkját, de cutána Samnek Adam ajánlata, az oltási matrica nem lesz elegendő. A fizikai kártyát egy Krispy Kreme helyre kell vinni, amely igazolja az oltási állapotát.

Szerezd meg vingyen laminált akkinációs kártya

Az oltáskártyád egy értékes papír, amely nemcsak ingyenes dolgokat szerez, hanem valószínűleg a közeljövőben más dolgok szempontjából is fontos lesz. Azt javasoljuk zsinórral az oltási kártya megőrzése érdekében – ez kevésbé állandó, különösen, ha további információkra van szükséged –de helyeken mint Tűzőkapcsok és Office Depot ingyenes laminálást kínálnak. Csak bcsengessen a kártyájával bármely részt vevő helyre július 25-ig.

Vegyen ingyen lovagolni a Lyft-en vagy az Uber-en

Az Uber és a Lyft megfogadta, hogy segítséget nyújt az egyéneknek az oltási megbeszélések eljutásában pénzügyi helyzetüktől függetlenül. Uber tízmillió ingyenes utat kezdett kínálni a nélkülözhetetlen munkavállalók számára, és kibővíti ezt az ajánlatot azok számára COVID-19 oltásukra utaznak kinevezések, és A Lyft ugyanazt a szolgáltatást kínálja –csak annyit kell tennie, hogy kitölti az őket online űrlap résztvenni.

Próbáljon alkalmazottat szerezni bónusz

Egyes vállalatok egyenesen felajánlják készpénz az oltások igazolásához. Mostanában, társaságok mint Aldi, a szerelem, és Petco 75 és 500 dollár között kínálnak alkalmazottaknak, akik igazolják, hogy teljes mértékben beoltották őket. A ezen ajánlatok jogszerűségét az bizony kérdéses, de akár ki is próbálhatja, amíg az ajánlatok érvényesek.

Füstöljön ingyen w-teed

Egyes kórházak az oltásértékelő vonaton reménykedtek, és ingyenes kannabiszt kínálnak, és pa rudak között van előre hengerelt kötések nak nek ingyenes ehető. Kutassa meg a helyi kórházakat, hátha kínálnak-e COVID-19 oltásokat a környéken a részvételhez.


Forrás link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok