A LEGO legújabb BrickHeadz imádnivaló robbanófejű halak és madarak háziállatai – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.21. 58 Views 0 Likes 0 Ratings

58 Views 0 Ratings Rate it

LEGO Brickheadz Budgie
LEGO

A halakról és a madarakról nehezebb gondoskodni, mint gondolná: Vannak olyan finomságok az ellátásukban, amelyek nem nyilvánvalóak, ha korábban csak macskák és kutyák voltak háziállatként. De csakúgy, mint virág- és bonsaifakészleteivel, ezek az új készletek is félig törekvő kiegészítések a házadban, amelyet semmiféle elhanyagolás nem ölhet meg.

A BrickHeadz vonal tagjaként az új Aranyhal és Budgie (budgerigar) a téma rajzfilmszerű változatait hivatott ábrázolni, nem pedig a drágább és bonyolultabb készletek félreális megjelenését. De mindkettőjük kifejezetten leegyszerűsített, mindegyikbe nagyobb és kisebb halak és madarak tartoznak. Még tematikus ékezeteket és alapokat is kapnak – ássák a halakhoz a kis alga- és koralldarabokat. Alternatív dekoratív címerek tartoznak mindkét készlethez.

LEGO Brickheadz aranyhal
LEGO

A Budgie és az Goldfish szettek egyaránt 15 dollárba kerülnek, ami az előbbinek alku, mivel 261 darab (a LEGO szettek általában alig kevesebb, mint tíz centet érnek el. Mindkettő március 1-jétől a LEGO online áruházából lesz kapható) , kiskereskedelmi bevezetéssel a szokásos gyanúsítottak után.
Source link


58 Views 0 Ratings Rate it