A LEGO új kovácsháza ünnepli a középkort – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.19. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

LEGO Középkori kovács házkészlete
LEGO

Itt van egy a történelemkönyvekhez: a legújabb LEGO Ötlet, amelyet jóváhagynak, a Középkori kovács háza. Ahelyett, hogy középkori lovagokra vagy királyiakra összpontosítana, a díszlet a korszak nem énekelt hőseire – kovácsokra – összpontosít. Ráadásul bemutatja az ikonikus építészetet is, mint a rácsos ablakok, a kő és a favázas falak.

A koncepciót eredetileg a LEGO szuperrajongója, Clemens Fiedler (más néven: Namirob), aki megjegyezte: „Imádom a klasszikus háztervek építését, és tiszteletben tartom a LEGO elemekkel – különösen a középkori építészeti stílusokkal, színekkel és dizájnnal – újrateremtett nagy figyelmet. Remélem, hogy a LEGO rajongótársak élvezni fogják az időben való utazást; érzékelje a kovács és az üllő forróságát, hangjait és szagait, és szívja magába ennek a klasszikus kreatív mesterségnek a hangulatát, miközben építik a díszletet. “

A középkori díszlet kellemes tempóváltás azok számára, akik szeretik a korszak kinézetét és hangulatát, de tempóváltást akarnak a kastélyoktól, a sárkányoktól és a csatáktól. A jelenet tartalmaz egy többszintes házikót, egy kertet (tökfolttal és almafával kiegészítve), négy minifigurát, fegyvereket és állatokat. A tető és a felső két szint kivehető, így könnyedén megtekintheti a ház belső terét és a kovács munkaterületét, például a kemencét és a fújtatót.

Közeli kép a LEGO középkori kovács készlet
LEGO

A minifigurák közé tartozik a kovács, természetesen egy íjász és két fekete sólyom lovag, négy karddal, három pajzzsal és egy alabárddal. Az állatok között van egy kis levelibéka, egy kedvtelésből tartott kutya és egy ló, amely meghúzza a lovag utánpótlás kocsiját. A díszlet színei és textúrái nagyban hozzájárulnak a jelenet beállításához, és őszintén szólva további hasonló építményekre vágynak, hogy egy teljes középkori várost hozzon létre.

„Nagyon szerettük azt az ötletet, hogy egy kis kovácsházat hozzunk létre a középkori világ külterületén, ahol minden lovag fényes páncélkészletet keres. Kétségtelen, hogy a rajongókat lenyűgözi a kovácsmű munka, az építészeti részletek és a karakterek, akiket ott találnak, amikor felépítik ezt a készletet ”- jelentette ki Samuel Thomas Liltorp Johnson, a Lego Group tervezési menedzsere.

Eladó a LEGO középkori kovács szett a LEGO weboldalán, és a kiskereskedelmi üzletekben február 1-től lesz elérhető.

Forrás: LEGO
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok