A Lutron kültéri intelligens csatlakozója elveszi a Lickin-t és továbbra is a Tickin-on – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.14. 31 Views 0 Likes 0 Ratings

31 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Hosszú intelligens csatlakozó, kültéri aljzathoz csatlakoztatva
Lutron

Ha okos otthonokra gondol, akkor gondolhat a nappali izzókra, a hangszórókra, amelyekkel beszél, és a termosztátokra, hogy kényelmes legyen. De ez benne van a dolgokban, mi van azzal, ha kiviszed az okos otthonodat? Ehhez forduljon a kültéri csatlakozókhoz. A Lutron új Caséta Outdoor Smart Plug ígéri, hogy szinte bármi ellen áll, amit eldob. De jobb lett 79,95 dollárért.

Gyors pillantás a Lutron kültéri intelligens csatlakozójára, és rengeteg különbséget fog látni az átlagos kültéri intelligens csatlakozóhoz képest. A legtöbb alig több, mint egy óriási doboz, amely egy rövid dugaszkulcson függ. Csatlakoztassa egy kültéri konnektorhoz, és hagyja, hogy szabadon lógjon, miközben csatlakoztatja a többi eszközt.

A Lutron Caséta kültéri intelligens csatlakozója lényegesen hosszabb, mint kategóriája más csatlakozói. A szintén keskenyebb dobozban rögzítő furatok is találhatók, amelyekkel fel lehet erősíteni egy felületre, például a legközelebbi falra. Ez az első tipp arra, hogy miben különbözik a Lutron intelligens csatlakozójától – a cég arra tippel, hogy az állandó telepítést az évszakok során is túléli.

A legtöbb kültéri intelligens dugó az IP64-et kezeli, ami azt jelenti, hogy a készülék túléli a port, a törmeléket és a könnyű permetet (gondoljunk egy sprinklerre). Az IP64 teszteléséhez a készüléket 10 percig permetezik oszcilláló spray-vel, és bizonyos mértékű behatolás megengedett, amíg fennmarad.

A Lutron Caséta Outdoor Smart Plug viszont IP65 besorolást kapott. Ez a dugót porig, törmelékig és alacsony nyomású sugárpermetig juttatja. Ez egyenértékű azzal, hogy a dugót közvetlenül egy kerti tömlővel permetezzük 10 percig. Sokkal nagyobb üzlet.

A Lutron Caséta kültéri intelligens csatlakozó.

Ahhoz, hogy odaérjen, Lutron az intelligens kapcsolódoboz belsejét cserepes anyaggal pakolta össze. Kerámia anyagokat talál a kereskedelmi forgalomban kapható világítótestekben, amelyek csökkentik a hőt, és a kültéri berendezésekben, amelyek megfelelő tömítést biztosítanak. Mindennek a munkának köszönhetően Lutron szerint a Caséta Outdoor Smart Plug -4-Fahrenheit foktól 122 Fahrenheit fokig bármit képes túlélni. Ennek elég jónak kell lennie az extrém hideg télekhez és a szuperhős nyárhoz.

Alkalmazás nélkül nem nevezhetjük okos csatlakozónak, és itt játszik szerepet a Caséta rész. Az alkalmazás lehetővé teszi a vezérlését, az ütemezés hozzáadását és összetett szabályok hozzáadását, ha párosítja a Lutron Smart Bridge programmal. Még egy távirányító gombjával is ki- és bekapcsolhatja, amikor bent van.

79,95 dollárért a Caséta Outdoor Smart Plug messze meghaladja a többi versenytárs árát, duplán, tehát ha úgy gondolja, hogy csak egy konnektorral rendelkezik. De más intelligens kültéri üzletekben nincs ugyanolyan szintű védelem az időjárás ellen, és előfordulhat, hogy nem tartanak sokáig. A Lutron fogadási dugója igazolja a magas költségét azzal, hogy évekkel hosszabb ideig tart, mint más lehetőségek. Csak várnunk kell néhány évet, hogy kiderüljön, igaz-e.

A Caséta Outdoor Outdoor Smart Plug március végén kerül értékesítésre a Lutron-nál, az Amazon-on és más nagy kiskereskedőknél.

Forrás: Lutron[ad_2]
Source link


31 Views 0 Ratings Rate it