A Microsoft Word szöveges előrejelző funkciója befejezi az Ön mondatait – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.02.22. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

A Microsoft Word alkalmazás indítása a laptop képernyőjén közelről
PixieMe / Shutterstock.com

A munka és az iskola iratainak írása kissé könnyebbé vált. A új frissítés mert a Microsoft Word, amely valamikor márciusban várható, hozzáad egy szövegpredikciós funkciót, amely a gépi tanulás segítségével javasolja a következő szót, amelyre a szerzőnek szüksége lesz. A Microsoft azt reméli, hogy a szolgáltatás elősegíti az írókat azáltal, hogy felgyorsítja a dokumentum létrehozásának folyamatát.

A szövegjóslás funkció hasonló az általuk használthoz Google Dokumentumok, Smart Compose néven. A Word szürke színű előrejelzéseket kínál, amikor begépeli a dokumentumot, és csak annyit kell tennie, hogy elfogadja a javaslatot, nyomja meg a Tab billentyűt. Hasonlóképpen, egy javaslat elutasításához egyszerűen nyomja meg az Escape gombot (bár elméletileg csak képesnek kell lennie arra, hogy az elutasításhoz is gépeljen tovább).

A funkciót eredetileg tavaly egy béta részeként jelentették be, de hivatalosan a következő hónapban minden Windows Word-felhasználó számára elérhetővé kell tenni. A Microsoft ebben a hónapban elkezdte bevezetni ezt a szöveges előrejelzési funkciót a többi szoftverében is, beleértve az Outlook for Windows alkalmazást is, lehetővé téve az emberek számára, hogy egy kicsit gyorsabban felkapják az e-mailt. A prediktív szöveget – ami a Gmailben is látszik – tavaly vezették be az Outlook webre, e-mail ütemezési funkcióval együtt.

keresztül A perem
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it