A Nerf kibontja az új „Hyper” nagy kapacitású gyorslövő robbanók sorozatát – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.25. 137 Views 0 Likes 0 Ratings

137 Views 0 Ratings Rate it

Új Nerf Hyper robbanó gyors újratöltéssel és nagy kapacitású tárolóval
Hasbro

Az egyetlen dolog, ami a Nerf fegyvereit csodálatosabbá teheti, mint amilyenek, az az lenne, ha nagyobb kapacitással rendelkeznének és gyorsabban tudnának újratölteni. Ó várj-most ezt csinálják! Az újonnan bejelentett Nerf Hyper sorozat gyorsabban töltődik be, erősebben lő és több menetet tárol, mint valaha. Tehát alapvetően valószínűleg veretlen lesz a következő nerfi csatájában.

A robbantók sora a vállalat eddigi leggyorsabb újratöltési idejét mutatja, a kisebb habgömböknek köszönhetően, amelyek kevesebb helyet foglalnak el. Ők is erősebben lőnek, és másodpercenként akár 100 lábon is mozognak, ami baromi imponáló. És ami a legjobb: több lövedéket is elfér ezekben a robbanógépekben, 40-től 100-ig. Ráadásul 50 vagy 100 körös tartályokat is csatlakoztathat, akárcsak a paintballban, egy kis extra ütés érdekében.

Az a személy, aki az egyik új Nerf Hyper robbanógépet viseli védőmaszkkal
Hasbro

Bár Hasbro még nem tűzött ki határozott megjelenési dátumot a vonalhoz, eddig három robbanót jelentett be:

  • Nerf Hyper Rush-40: Ez a 30 dolláros robbanógép 40 kört tartalmaz, és egy lövéses rugós akció, amihez a teljes csúszdát bepakolja, beleértve a garatot is.
  • Hyper Siege-50: 40 dollárért ez a szivattyúval működő robbantó 50 kört képes megtartani. Lövészfegyverének kialakulása lecsap, ezért tartsa lenyomva a ravaszt, és olyan gyorsan fog lőni, amennyit csak tudsz pumpálni.
  • Hyper Mach-100: Ez a teljesen automatikus SMG kialakítás 70 dollárba kerül, D elemeket használ, és habgolyókat lő ki 100 körös garatából.

A Nerf más robbantói hasonló sebességet és kapacitást kínáltak, mint például a Prometheus, amely több mint 100 lövedéket képes befogadni, vagy a Rival, amely másodpercenként több mint 100 lábat képes lőni. De általában ez az egyik vagy a másik.

“Abban a kötetben, ahol korábban 25 rivális fordulót rendeztél, most 100 Hyper forduló fér el” – mondta Tom Warner, Hasbro SVP és a Nerf vezérigazgatója a A perem. Ezek a kisebb robbanók mozgékonyabbá teszik őket (és kiterjesztve Önöket is) a csatában. Tehát feltétlenül töltsön fel robbantókat, töltse fel újra a tartályokat és a lőszert, mielőtt belépne az arénába.

keresztül A perem
Source link


137 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok