Az iRobot Roombas nem tud hazamenni, részegek – a hetek frissítése – Geek áttekintése

Avatar Gadam | 2021.02.24. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Az iRobot porszívó egy boltban látható
Grzegorz Czapski / Shutterstock.com

Az i7 és s9 Roomba porszívók friss frissítése miatt a felhasználók különböző panaszai szerint „részegek”. A gyártó, az iRobot, megerősítette A perem hogy egy korábbi szoftverfrissítés okozta a problémát, és hogy egy új fejlesztés alatt áll a problémák megelőzése a jövőben. A frissítés azonban hamarosan nem jelenik meg.

A 3.12.8 firmware-frissítés sokféle navigációs problémát okozott. A felhasználók beszámoltak arról, hogy a Roomba olyan dolgokat művel, pörögni és bútorokba ütközni, elakadás az üres területeken, fura minták szerinti takarítás és a lét képtelen megtalálni a dokkjukat és térjen vissza feltöltődni. Egyes felhasználók még azt állítják, hogy a frissítés miatt a környezeti térképeiket eltörölték.

Ennek eredményeként ez a frissítés olyan problémákat okoz, mint például a porszívók hosszabb ideig tartó megtisztítása és nem lehet újratölteni, mivel nem találják meg az utat a dokkhoz. Az iRobot azon dolgozik, hogy visszavonja a érintett ügyfelek, de minden valószínűség szerint a felhasználóknak meg kell várniuk egy új frissítés megjelenését annak érdekében, hogy a dolgok normalizálódjanak. Szerencsére az iRobot arra számít, hogy a következő néhány hétben elkezdődik egy frissítés, így remélhetőleg nem kell sokáig várnunk.

keresztül A perem
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it