A Netflix 10 legjobb vígjátéka (2021. február)

Avatar admin | 2021.02.03. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Netflix logó a tévében
Bogdan Glisik / Shutterstock

A komor filmektől a szellemesekig, az okosaktól az ostobákig a Netflix vígjátékai minden ízléshez kínálnak valamit. Itt van a Netflixen streamelhető tíz legjobb vígjáték.

Banán Split

Ahelyett, hogy a fiúért harcolnának, akikkel mindketten részt vesznek, a tinilány főszereplői Banán Split válj legjobb barátokká, titokban tartva barátságukat a srác előtt, akivel az egyik jelenleg randevúzik, a másik pedig régen randevúzott. Liana Liberato és társíró Hannah Marks fantasztikus kémiával rendelkeznek a film főszereplői között arról, hogy a barátság szédületes kötelékei hogyan lépik túl a fiatalos romantikát.

Alig várhatok

Nem sokkal több a 90-es évek, mint az együttes tinikomédia Alig várhatok, különféle karaktereket követve egyetlen éjszaka folyamán, miközben megünneplik középiskolai ballagásukat. Jennifer Love Hewitt, Ethan Embry, Lauren Ambrose, Seth Green, Jason Segel, Melissa Joan Hart és Donald Faison a sok sztár és leendő sztár közé tartozik, akik az epikus partin és annak többszörösen komikus történetén belül be- és kikerülnek.

A negyven éves változat

Radha Blank író / rendező / sztár óriási feltűnést keltett félig önéletrajzi debütáló filmjével A negyven éves változat, a 40-hez közeledő dramaturgról, aki rapperként feltalálja magát. Nyersen vicces és brutálisan őszinte az életkor, a faj és a szakmai ambíciók tekintetében, ezeket Blank esze és karizmája tartja össze.

Vadászni a vadoniakra

Mielőtt az övével nagy ügy lett a Marvel Cinematic Universe-ben Thor filmek, Taika Waititi új-zélandi filmes rendezte a szeretetteljesen ostoba komédiát Vadászni a vadoniakra. A vígjáték egy mogorva tizenéves árváról (Julian Dennison kitörő csillag) szól, aki túlélő nevelő nagybátyjával (Sam Neill) megy rá, amikor gyermekszolgálat jön érte.

Kabalák

Christopher Guest filmrendező tovább folytatja elismert makettjeinek hagyományait (ideértve: Várja Guffmant és A show legjobbja) a Netflix eredeti filmjével Kabalák, a furcsa sport kabaláiról, akik éves versenyre gyülekeznek. A vígjáték-sztárok szereplői között Jane Lynch, Fred Willard, Chris O’Dowd és maga Guest szerepel, aki szellemes eszmecseréket improvizál, miközben abszurd szereplőik a kabala dicsőségére törekszenek.

Monty Python és a Szent Grál

Monty Python és a Szent Grál valószínűleg a legendás brit vígjáték-társulat legjobb ábrázolása. A vígjáték a Monty Python tagjait, Graham Chapmant, John Cleese-t, Terry Gilliamet, Eric Idle-t, Terry Jones-ot és Michael Palint helyezi Arthur király és a Kerekasztal lovagjai történetébe. Kövesse, miközben a szereplők a Szent Grál után kutatnak, rengeteg fenségesen nevetséges helyzet fordul elő útközben.

A Muppets

Jim Henson szeretett filc alkotásai, köztük a Kermit the Frog, Miss Piggy, Fozzie Bear és még sokan mások, játékfilmjük visszatér Jason Segel és a társszereplő és író jóvoltából. A Muppets. Segel egy emberi Muppets rajongót játszik, aki arra törekszik, hogy egyesítse a Muppet-eket, és megmentse színházukat attól, hogy egy gonosz fejlesztő lebontsa őket.

A meztelen fegyver

A hamis műfaj egyik nevezetessége, A meztelen fegyver Jerry Zucker, Jim Abrahams és David Zucker vígjáték-titánoktól származik, akik rövid életű paródiájukat adaptálták Rendőr osztag! ebbe a viccnagyságú játékfilmbe. Leslie Nielsen a tanácstalan, de nagyon komoly Frank Drebin hadnagy, akinek le kell állítania az angol királynő elleni merényletet, amikor az uralkodó Los Angelesbe látogat.

Scott Pilgrim vs. a világ

Edgar Wright filmrendező Bryan Lee O’Malley grafikus regénysorozatába adaptálja Scott Pilgrim vs. a világ, kombinálva a képregény- és videojáték-esztétikát egy energikus, referencia-nehéz komédiává. Michael Cera játssza a címszereplőt, akinek a randevú érdekében le kell győznie új barátnője, Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead) „hét gonosz exét”.

Nagyon rossz

Jonah Hill és Michael Cera a középiskolai alkalmatlanság párjaként igyekszik megszerezni a piát, és eljutni egy hűvös buliba, ahol esélyük lehet gólt szerezni a kedvükre való lányokkal ebben a vidám és roppant nagykorú komédiában. Írta: Evan Goldberg és Seth Rogen (aki szintén mellékszerepet játszik), Nagyon rossz ugyanúgy szól a tizenéves barátság kötelékeiről, mint az őrült bohóckodásról.
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok