A Netflix automatikus „Letöltések az Ön számára” tartalmat szolgáltat, amikor az internet elfogyott

Avatar Gadam | 2021.02.22. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Netflix androidos telefonon autóban.
KhairulFahmiRosli / Shutterstock

Ha tudja, hogy offline állapotban van, akkor már letölthet néhány epizódot a legtöbb Netflix-műsorból és filmből. De mi történik, ha kialszik az áram, vagy megtesz egy utolsó pillanatban utat? Mától Androidon a Netflix “Letöltések az Ön számára”Segítségével letölthet egy olyan műsor néhány epizódját, amely tetszhet neked, így hálózati hozzáférés nélkül megnézhetsz valamit.

Sajnáljuk az iPhone és iPad használókat, egyelőre nincs szerencséje, de a Netflix szerint hamarosan érkezik a támogatás. Ez egyelőre csak Android-ügy. A „Letöltés az Ön számára” opcionális szolgáltatás, amelyet be kell kapcsolnia. Miután ezt megtette, megmondja a Netflixnek, hogy mennyi helyet tud használni (1 GB, 3 GB vagy 5 GB), és működni fog.

A Netflix megnyitásával és letöltésével kapcsolatos Android-telefon látható.
Netflix

A Netflix letölt néhány epizódot még nem látott műsorokból, de úgy gondolja, hogy tetszeni fog neked. Természetesen az első epizóddal kezdődik, és néhány utána. Megnézhető filmeket is kap, bár mennyit kap, attól függ, hogy mennyi helyet enged a Netflix felhasználni.

A Netflix szerint az iOS-támogatás még ebben az évben megérkezik, és a frissítés világszerte elérhetővé válik az Android-felhasználók számára. A „Letöltések az Ön számára” ingyenes a Netflix minden felhasználójának.

Forrás: Netflix
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it