A Netflix figyelmeztetéseket tesztel a fiókmegosztás visszaszorítása érdekében – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.12. 0 Likes 0 Ratings

0 Ratings Rate it

A Netflix logó egy iPhone-on
XanderSt

Az egyik korhű módszer, amellyel lépést lehet tartani a streaming szolgáltatások óriási változatosságával, a fiók megosztása. Csak a háztartásodon belül kell megosztanod a számlákat. De ha őszinték vagyunk, rengeteg ember osztozik barátaival, szomszédaival és egy jó haverjával, akikkel egyszer találkoztak. A Netflix most teszteli az üzeneteket, hogy csökkentse a háztartáson kívüli megosztást. Készüljön fel az ellenőrzésre.

Amint először észrevette A streamelhető, az üzenet szigorú figyelmeztetéssel és kéréssel igazolja személyazonosságát. A felszólítás így hangzik: “Ha nem a fiók tulajdonosával élsz együtt, akkor a saját fiókra van szükséged a figyeléshez.” Ellenőrző kódot kér a számlatulajdonostól, amelyet e-mailben vagy szövegesen küld el. Ha nem igazolja, akkor a Netflix új fiók létrehozását kéri.

Ez nem igazi meglepetés. Netflix használati feltételek állítsa, hogy a webhely tartalma „kizárólag személyes és nem kereskedelmi célú felhasználásra szolgál, és nem osztható meg a háztartásán kívüli magánszemélyekkel”. A háztartás pontos meghatározása nem világos. Ez csak azokat jelentheti, akik fizikailag az otthonában élnek, vagy a Netflix elengedheti a gyerekeket az egyetemen. A cég nem mondja. Az emberek által látott üzenetben azonban az áll, hogy „ha nem a fiók tulajdonosával élsz együtt…”, szóval ez nem jó jel a házon kívüli gyermekek számára.

A téma egyértelműsége jó lenne, és egyelőre úgy tűnik, hogy a teszt korlátozott jellegű. Csak néhány tweetet találunk, amelyek megerősítik az üzenetet, bár a Netflix megerősítette a tesztet egy nyilatkozatában A perem. Jelenlegi állapotában, ha egy másik város egyik barátjától kölcsönzi a Netflixet, annak vége lehet hamar.

keresztül A streamelhető
Source link


0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok