A Netflix shuffle gomb hamarosan mindenkinek elérhető – ismertesse a Geek-et

Avatar admin | 2021.01.24. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Netflix Shuffle logó
Netflix

A „Netflix Shuffle” valamiféle TikTok táncnak tűnik, de ez egy olyan szolgáltatás, amelyet a felhasználók évek óta várnak. 2020-ban A Netflix elkezdte tesztelni a „keverést”, deóriási műsor- és filmkönyvtáráért, amely a határozatlan nézőknek egyszerű módot kínál a végtelen görgetés elkerülésére. Ez a funkció 2021-ben az összes Netflix-felhasználó számára elérhető.

A funkciót egy jövedelemhívásban ugratták, és A TechCrunch megerősítette azzal a céggel, hogy a Shuffle Play valamilyen formája várhatóan az összes felhasználó számára megjelenik az év első felében. Ha még soha nem kellett kipróbálnia, akkor ez egy nagy „shuffle” gomb a kezdőlapon, amely véletlenszerű műsort vagy filmet ragad meg az ajánlott hírcsatornában. A figyelőlistán szereplő dolgok benne vannak.

Nem világos, hogyan fog kinézni vagy hogyan fog működni a végső szolgáltatás, de valószínűnek tűnik, hogy ez nem fog sokat változtatni. Nyilvánvaló, hogy a keverési gomb csak a TV-interfészekre vonatkozik, ezért ne számítson rá, hogy a telefonján vagy táblagépén látja.

Forrás: TechCrunch
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok