Hogyan lehet törölni WhatsApp fiókját

Avatar Gadam | 2021.02.10. 66 Views 0 Likes 0 Ratings

66 Views 0 Ratings Rate it

WhatsApp felhasználó törli WhatsApp fiókját
BigTunaOnline / Shutterstock

A WhatsApp az egyik legnépszerűbb üzenetküldő szolgáltatás a bolygón. De nem problémamentes. Ha azért akarsz távozni WhatsApp fáradtság vagy adatvédelmi kérdések, a következőképpen törölheti WhatsApp-fiókját.

A WhatsApp-fiókját törölheti a iPhone vagy Android app másodperceken belül. De mielőtt ezt megtenné, tudnia kell, hogy ez a cselekedet visszafordíthatatlan. Ha egyszerűen új telefonra költözik, nem kell törölnie a fiókját.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet zökkenőmentesen átvinni a WhatsApp üzeneteket az új telefonjára

A WhatsApp-fiók törlése után elveszíti az összes üzenethez és médiához való hozzáférését. Valójában a WhatsApp a biztonsági másolatait is törli az iCloudról és a Google Drive-ról. Amikor ismét regisztrál egy WhatsApp-fiókot, régi adatait nem állítjuk helyre.

El fogja veszíteni a fiók adatait és a profilfotóját, és a WhatsApp törli Önt az összes közül WhatsApp csoportok (bár maguk a csoportok megmaradnak). A WhatsApp irányelvei szerint akár 90 napig is eltarthat, amíg a WhatsApp minden adatot töröl.

Hogyan lehet törölni WhatsApp fiókját Androidon

A WhatsApp-fiókját törölheti az Android alkalmazás Beállítások részéből. A kezdéshez nyissa meg a WhatsApp alkalmazást androidos okostelefonján. Ezután koppintson a hárompontos menüikonra a jobb felső sarokban.

Itt válassza a „Beállítások” lehetőséget.

Most lépjen a „Fiók” szakaszra.

Itt kattintson a „Saját fiók törlése” gombra.

Írja be telefonszámát, és koppintson a „Saját fiók törlése” elemre az oldal alján.

A WhatsApp most megkérdezi Öntől, hogy miért távozik. Ezt üresen hagyhatja, ha akarja.

Koppintson a „Saját fiók törlése” lehetőségre.

Most van a törlési folyamat utolsó képernyőjén. A WhatsApp elmondja, hogy ez egy visszafordíthatatlan művelet, és hogy az összes adata, beleértve a biztonsági másolatokat is, törlődik a WhatsApp-fiók törlésekor. Nem állíthatók vissza, ha másik fiókot hoz létre.

Ha teljesen biztos abban, hogy törölni szeretné WhatsApp-fiókját, érintse meg a „Saját fiók törlése” gombot.

A WhatsApp törli az adatait, és az alkalmazás kijelenti Önt a fiókjából.

Hogyan lehet törölni WhatsApp fiókját iPhone-on

A WhatsApp-fiók törlésének folyamata még rövidebb az iPhone-on. Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást iPhone-ján, és lépjen a „Beállítások” fülre.

Válassza a „Számla” lehetőséget.

Itt válassza a „Saját fiók törlése” lehetőséget.

Írja be telefonszámát, és érintse meg a „Saját fiók törlése” gombot.

A következő képernyőn visszajelzést oszthat meg arról, hogy miért hagyja el a WhatsApp alkalmazást (Ez egy választható lépés.) Érintse meg a „Tovább” gombot.

Most megérkeztünk a végső képernyőhöz. Ez az oldal megmondja, hogy lehetetlen megfordítani a műveletet. Ha teljesen biztos abban, hogy törölni szeretné WhatsApp-fiókját, akkor a megerősítéshez érintse meg a „Saját fiók törlése” elemet.

A WhatsApp befejezi a fiók és a helyi adatok törlését.


Most, hogy kilépett a WhatsApp alkalmazásból, hová fog menni? Olvassa el Signal és távirat összehasonlítása, amelyek a két legjobb WhatsApp alternatívák.

ÖSSZEFÜGGŐ: Jel vs. távirat: melyik a legjobb csevegőalkalmazás?
Source link


66 Views 0 Ratings Rate it