A Nomad asztali MagSafe tartója az Ön asztalán tartja a töltőt – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.04.06. 57 Views 0 Likes 0 Ratings

57 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Nomad asztali MagSafe tartó
Nomád

A MagSafe minden bizonnyal megkönnyíti mindenki életét az Apple legújabb technológiáját használó felhasználók számára, de kissé bosszantó, amikor kézbe veszi iPhone-ját vagy Apple Watch-ját, és a töltő nem válik le automatikusan. Nomad azt állítja, hogy lehet javítsa ki ezt a problémátugyanakkor új súlyozott MagSafe töltőtartóval.

Igen, a hegy lényegében egy darab rozsdamentes acélból áll (1,5 fontot ér el), de megakadályozza, hogy a MagSafe mágneses töltője tapadjon a iPhone 12 amikor felveszed. A tetején egy nyílás található, amelybe behelyezheti a MagSafe töltőt, és átfűzi a kábelt a hátoldalán, majd bedugja a töltőt a vékony kialakítású nyílásba, amely biztonságosan tartja a helyén. A nyílás festett szatén felülettel és mikroszívó szalaggal van kibélelve, amelyek nem károsítják a töltőt, és lehetővé teszik annak eltávolítását, amikor arra szükség van.

A tartó vékony, modern kialakítású, festett szatén felülettel, amely bárhová beilleszkedik, akárhová tegye, legyen az éjjeliszekrényén, munkahelyi vagy otthoni irodai íróasztalán vagy a kanapéjánál elhelyezett oldalasztalon. A tartó alja csúszásgátlóval rendelkezik, amely megtartja a helyén, és megakadályozza, hogy felkarolja bármilyen felületet, amelyre ráállította.

Mostantól megragadhatja a hegyet Nomad webhelyén 49,95 dollárért. Elég drága, tekintve, hogy ez csak egy darab fém, és nem tartalmaz MagSafe töltőt, de a prémium kiegészítők márkája azt ígéri, hogy a kényelem megéri.

keresztül Én több[ad_2]
Forrás link


57 Views 0 Ratings Rate it