A OnePlus 9 abszolút gyors, 50 wattos vezeték nélküli töltést képes felvenni – Áttekintés a Geekről

Avatar admin | 2021.03.15. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

OnePlus

Jó, ha nem zsinórral babrál, de a vezeték nélküli töltő mindig lassabb, mint a kábel. De a OnePlus még jobban ki akarja majd szüntetni ezt a hiányt, mint a következő telefonsorozattal már rendelkezik. A szivárgások szerint a OnePlus 9 támogatja az 50 wattos vezeték nélküli töltést, ami jóval meghaladja az átlagos 15 wattot az okostelefonok legtöbb támogatásánál.

A szivárgás nem tűnik teljesen hihetetlennek. A OnePlus 8 Pro támogatja a 30 W-os vezeték nélküli töltést, ami duplája annak, amit még a „gyors vezeték nélküli töltés” ​​képes kezelni. De eljutni egy opcionális 70 dolláros vezeték nélküli töltőállvány vásárlását jelentette. És mint a felülvizsgálatunk megjegyezte, ez néhány kellemetlenséggel járt.

Egyrészt az állvány terjedelmes a szükséges ventilátorok miatt, hogy a töltő ne hevítse túl a készülékét. És egy másik, csak három láb hosszú integrált kábelt használ. Ez korlátozza az állvány elhelyezését. Tesztelésünk során elég jól működött, de idővel észrevettük, hogy nem mindig működik megfelelően.

Többször is tettünk egy OnePlus 8 Pro-t éjszaka a vezeték nélküli töltőre, és láttuk a kék töltési jelet. De reggel felébredve egyáltalán nem töltődött fel, és az állvány vörös villogó fényt bocsátott ki. Valami beindult a telefon védelme érdekében, ami jó. De soha nem volt világos, mi a probléma, és a nap kezdése egy majdnem halott telefonnal nem nagyszerű.

Ennek ellenére a technológia továbbhalad, és lehetséges, hogy a OnePlus továbbfejlesztette eredeti kialakítását. A lakosság jelentése szerint Pricebaba és kiszivárogtató Ishan Agarwal, A OnePlus akár 50 W-os vezeték nélküli töltést is fokozhat. Valószínűnek tűnik, hogy külön állványt kell vásárolnia az előnyhöz.

De a OnePlus még nem erősítette meg ezeket az információkat. Amíg nem tesz semmit, addig minden megváltozhat. Előfordulhat, hogy a vállalat most kiadni kívánja a funkciót, és a megjelenés előtt meggondolja magát. Vagy lecsökkentheti lassabb sebességre, ami összhangban állhat egy másik szivárgással, amely azt állította, hogy a OnePlus 9 45 W-os vezeték nélküli töltés mellett max. Még ez is jelentős frissítés.

A részleteket akkor fogjuk megtudni, amikor a cég március 23-án meghirdeti a OnePlus 9 sorozatot.

keresztül 9to5Google
Source link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok