A OnePlus 9 Pro valóban ostobán gyors vezeték nélküli töltéssel rendelkezik – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.18. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

A OnePlus 9 Pro vezeték nélküli töltőállványon.
OnePlus 9 Pro

Szivárgás mielőtt új telefon érkezik, régi kalap, de ezúttal megerősítést kapunk a OnePlus 9 részleteiről a ló szájából. A pletykák szerint a OnePlus 9 Pro meglesz 50 W vezeték nélküli töltés, messze felülmúlva a versenyt. Ez elég ahhoz, hogy 0 és 100% között töltsön fel 43 perc alatt.

Csakúgy, mint a OnePlus 8 Pro, szüksége lesz egy speciális töltőállványra is, hogy teljes mértékben kihasználhassa a sebességet. De Pete Lau, a OnePlus vezérigazgatójaként kiderült, az állvány nem teljesen megismétli az előző generációt. Bár hasonlónak tűnnek, az új állvány két vezeték nélküli töltőtekerccsel rendelkezik, amelyekkel akár álló, akár fekvő módban tölthet.

Természetesen használhat más vezeték nélküli töltőket is, de ezek nem fognak azonos sebességet elérni. 15 W-os vezeték nélküli töltésre korlátozódik (vagy a használt hardvertől függően lassabban). Az 50 W-os vezeték nélküli töltés sok hőt termel, ezért speciális állványra van szükség beépített ventilátorokkal.

Amikor megnéztük a OnePlus 8 Pro, nem szerettük a rövid, tartósan rögzített kábelt. A The Verge szerint, az új állvány levehető kábellel rendelkezik, így ez határozott fejlődés. És ha nem érdekli a vezeték nélküli töltés, úgy tűnik, hogy a OnePlus 9 Pro is frissítést kap. Lau szerint a OnePlus 9 Pro mindössze 0 perc alatt képes 100% -ot tölteni, mindössze 29 perc alatt, ha a cég töltőjét használja.

Nyilvánvalóan sokat várhatunk a OnePlus 9 szériával, mint az új Hasselbrad kamerák. De wTovábbi információkért március 23-ig kell várni, amikor a OnePlus 9 Series hivatalos bejelentést kap. Akkor nézzen vissza, és megkapjuk a részleteket.
Source link


24 Views 0 Ratings Rate it