A Wyze Cam Plus frissítés feloldja a csomagok felismerését, az árengedményeket és egyebeket – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.01.28. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

A Wyze Cam v4 a Nest Hub intelligens kijelző előtt.
Cameron Summerson

A leghosszabb ideig Wyze-t jellemezték úgy, mint azt a céget, amely minőségi intelligens otthoni termékeket árult a többinél kevesebbért. De a közelmúltban kezdett el mozogni az előfizetési játékban, először teljes mozgásrögzítés, akkor Cam Plus, utána következik otthoni biztonsági ellenőrzés. Ha Cam Plus előfizető vagy, a Wyze-nek jó hírei vannak – két új mesterséges intelligencia-funkciót és kedvezményeket kap egyes termékekre.

Ha még nem figyeltél, a Wyze termékkiadási kedvvel járt. Az elmúlt hónapokban bejelentette a Wyze Cam v3, a Wyze robot vákuum és Kézi vákuum, a biztonsági megfigyelő rendszer, okos óra, és több. A Wyze minden esetben előrendelte a termékeket „kedvezményes áron”. A Wyze Cam v3 19,99 dollárért indult, de az előrendelési időszak után 23,99 dollárba kerül.

Ez továbbra is kiváló ár egy biztonsági kamera, különösen egy ugyanolyan képes, mint a v3 modell. De csíphet, ha elmulasztotta az üzletet, mivel a Wyze elég gyorsan eladta a részvényeket. És itt játszanak szerepet a Cam Plus-kedvezmények – derül ki a Wyze által az előfizetőknek elküldött e-mailből.

A Wyze Cam v3 verzióval kezdve Cam Plus előfizetők akkor is fizetni fogja az „előrendelés” árát, ha a termék a nagyközönséghez kerül. Mindenki más 23,99 dollárt fizet, de Ön 19,99 dollárt fizet, ha előfizető.

Ezenkívül Wyze azt mondja, hogy új funkciókat kínál a Wyze Cam Plus előfizetők számára. Mindkettő az észlelési funkciók körül forog, és összehangolja a Wyze kamerákat a Nest és a Ring hasonló kínálatával. A meglévő személyfelismerési funkció mellett most a Cam Plus előfizetők engedélyezhetik a csomag- és járműfelismerési funkciókat. Nem kell semmit külön fizetnie, és a lehetőségek most futnak.

Mindkettő pontosan azt csinálja, amit a nevek sugallnak, és ha valaha is úgy érezte, hogy a FedEx vagy az Amazon csomagjaihoz úgy kell néznie a videó csengőjét vagy fényképezőgépét, mint egy sólyom, a csomagok észlelése izgatott. Az új felderítési lehetőségek és a diszkont árképzés már nem elérhető, így azonnal ki kell tudni használni az előnyöket.

Bárki számára, aki érdekes a regisztrációban, Wyze Cam Plus havonta 2 dollár kameránként, vagy ha előre számít, évente 15 dollár.
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it