A pénzmegtakarítás legjobb módjai a streaming szolgáltatásokkal kapcsolatban – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar admin | 2021.01.27. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Netflix, Hulu, Disney + és Spotify logók tarka háttéren
Netflix, Hulu, Disney, Spotify

Rengeteg streaming szolgáltatás van a környéken, és ha igen, akkor a számla elég gyorsan összegyűjthető feliratkozott többszörösre. Tehát, ha csökkenteni kívánja a szórakoztatási költségeket, íme néhány módszer, amellyel a streaming szolgáltatásokat olcsóbbá teheti – függetlenül attól, hogy Ön új vagy visszatérő ügyfél-e.

Éves tervek

Először is nézzünk át egy opciót, amelyet szinte minden szolgáltatás kínál: éves tervek. A havi befizetések helyett egy teljes év fizetése általában 10% -20% -kal olcsóbb, feltételezve, hogy jól esik az előleg fizetés. Ez a lehetőség csak olyan szolgáltatások esetében praktikus, amelyekről már tudja, hogy rengeteget fog használni egész évben, ezért mindenképpen ajánlott néhány kutatást végezni egy szolgáltatás könyvtárában a kötelezettségvállalás előtt. És ha ez egy olyan szolgáltatás, amelyre már több éve előfizetett, akkor az éves terv biztonságos fogadásnak tűnik.

Korlátozott idejű értékesítés

Hulu fekete péntek akció promóciós oldal
Hulu

Ez a csoport legkézenfekvőbb lehetősége, de a legtöbb streaming szolgáltatás évente legalább párszor eladódik – különösen az ünnepek környékén. Néha ez egy egyszerű kedvezmény, amely néhány hónapig tart, máskor ez egy egész éven át tartó jelentős árcsökkentés. A Hulu például rendszeresen kínál egy éven át tartó, hirdetésekkel támogatott előfizetéseket, amelyek az év végén havi díjat 1,99 dollárra csökkentik. A Spotify a nyári és az ünnepi szezonban gyakran néhány hónapra kedvezményes előfizetési árakat alkalmaz.

Ezek az ügyletek korlátozottak, és általában számlánként egyszer használatosak, de mindenképp érdemes figyelniük – ez legalább a legkönnyebb módja annak, hogy pénzt takarítson meg. Érdemes kitérni bármelyikre is kedvezményes ajándékkártyák ez segíthet egy kicsit megtakarítani itt-ott.

Iskolai ajánlatok

YouTube Premium diákkedvezményes promóciós oldal
Youtube

Sok streaming szolgáltatás nagy kedvezményeket ad az egyetemistáknak az előfizetésekre, mint pl YouTube Premium a normál havi 11,99 dolláros árról 6,99 dollárra süllyesztették – és ez magában foglalja a YouTube hirdetés nélküli megtekintését a YouTube Music mellett. Van még egy félelmetes csomag a Spotify-val, a Hulu-val (hirdetésekkel támogatott) és a SHOWTIME-val havonta csak 4,99 dollárért, elérhető főiskolai hallgatók számára.

Ez általában csak akkreditált főiskolákkal vagy egyetemekkel működik, és bizonyos szolgáltatások csak bizonyos iskolákat támogathatnak, de soha nem árt ellenőrizni, hogy jogosultak-e. Ha beírja a kívánt szolgáltatást, valamint a „Főiskolai kedvezmény” kifejezést a Google-be, elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy megtalálja a szükséges tudnivalókat.

Csoportos / családi kedvezmények

A családi tervek gyakran tisztességes kedvezményeket kínálnak egyéni alapon, ha mindenki között megosztja a számlát. Természetesen minden szolgáltatás különbözik – mind azzal, hogy mennyit fog spórolni, mind pedig azt, hogy hány embert enged meg egy tervben -, de ha van egy csoportja, akiben megbízik, hogy időben fizetjen, akkor ez remek lehetőség a megtakarításra pénz. Ha mégis ezt fogja tenni, akkor azt javasoljuk, hogy próbáljon éves tervet készíteni a havi befizetések helyett – ez utóbbi minden érintett számára bosszantó lehet.

Csomagolt szolgáltatások

A "Disney Csomag" promóciós oldal
Disney

Időnként találhat néhány TV-streaming szolgáltatást, amelyek alacsonyabb teljes áron vannak összekötve. Az egyetlen probléma a csomagokkal az, ha van olyan szolgáltatás, amelyet nem érdekel, valószínűleg nem lesz érdemes – még akkor sem, ha a csomag kettőnél több szolgáltatást tartalmaz. Vegyük a „Disney Csomag”, Amely magában foglalja a Disney + -ot, a hirdetésekkel támogatott Hulut és az ESPN + -ot havonta 12,99 dollárért – körülbelül 5 dollárral olcsóbban, mint mindegyikre külön-külön feliratkozni.

Ha azonban nem foglalkozik sporttal, és soha nem fogja használni az ESPN + programot, akkor az ár ténylegesen megegyezik a hirdetésekkel támogatott Hulu előfizetéssel a Disney + mellett. Ez nem azt jelenti, hogy a csomag nem túl nagy ügy, de mindenképpen tudd meg, hogy valójában mibe fizetsz, ha a csomagok bármelyikéről van szó.

Partneres ajánlatok

A mobilszolgáltatók és a hitelkártya-társaságok gyakran együttműködnek a streaming szolgáltatásokkal, hogy olcsóbb vagy ingyenes előfizetéseket nyújtsanak bónuszként a fizetett tervekért. A Verizon még az imént említett „Disney Bundle-t” is kínálja bizonyos tervekkel szabad, például. Bármelyik hitelkártya-társaságon vagy mobilszolgáltatón is keresztülmegy, érdemes ellenőrizni, hogy vannak-e ilyen nem igényelt promóciók – ezek segíthetnek Önnek a nagy megtakarításban.

Leiratkozás a nem használt dolgokról

Truebill

Bár ez egy nyilvánvaló lehetőség, meglepő, hogy az előfizetőknek milyen könnyű bepillantani rád anélkül, hogy észrevennéd. Gyakori hiba, hogy az alulhasznált szolgáltatások hónapokig számláznak, ezért nagyon fontos annak nyomon követése, hogy jelenleg milyen szolgáltatásokat fizetsz és ténylegesen használsz. Szerencsére vannak jó néhány szolgáltatás segítségével segíthet ebben, mint pl Vágás és Truebill.


Az itt felsorolt ​​módszerekkel minden hónapban megfelelő összeget csökkenthet a streaming szolgáltatás költségkeretével. Bár minden szolgáltatás különbözik, és nem biztos, hogy olyan nagyvonalú a kedvezményeknél, mint mások, akkor néhány ilyen lehetőséggel havonta legalább néhány dollárt meg kell tudnia takarítani.
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok