A Philips Hue új fali kapcsoló modulja megoldja a legnagyobb problémát az intelligens izzókkal – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.14. 213 Views 0 Likes 0 Ratings

213 Views 0 Ratings Rate it

Philips Hue fénymodul
Jelent

A Signify ma bejelentett számos új Philips Hue intelligens otthoni terméket, köztük egy új kültéri fénysávot és egy továbbfejlesztett dimmer kapcsolót. De a legizgalmasabb új termék megoldja az intelligens izzók egyik legnagyobb bosszúságát – a villanykapcsolót. Az új Philips Hue fali kapcsoló modul a meglévő néma fénykapcsolót intelligens fénykapcsolóra frissíti. Így megakadályozza, hogy bárki újra okos izzókká változtassa az izzókat.

Tegye okossá a néma fénykapcsolót

Ha intelligens izzók vannak, akkor valószínűleg tudja ezt a fájdalmat. Megnyitja a Philips Hue alkalmazást, vagy felhívja a választott hangsegédet az intelligens izzók bekapcsolásához. De valaki kikapcsolta a villanykapcsolót, áram nélkül pedig gyakorlatilag néma izzók. Meg kell találnia a villanykapcsolót, rákattintani, majd irányítani az alkalmazás vagy az intelligens hangszóró segítségével. Ez idegesítő.

A Philips Hue fali kapcsoló ezt megakadályozza, és van néhány előnye más intelligens kapcsolókkal szemben. Egyrészt ez nem helyettesíti teljesen a villanykapcsolót. Ehelyett az otthoni vezetékeket csatlakoztatja a modulhoz, majd a meglévő lámpát kapcsolja rá. Behúzza a villanykapcsolót. Ha több fénykapcsolóval rendelkezik, amelyek egyetlen szobát irányítanak, akkor mindegyik kapcsolóra modulra van szükség.

A modul bekötését bemutató felrobbant diagram.
Jelent

Másodszor egy érmeelem-akkumulátort használ az áramellátáshoz semleges vezeték helyett. Ez kompatibilis a régebbi házakkal, ahol nincsenek semleges vezetékek. A fali kapcsoló modul megkerülheti a villanykapcsoló által létrehozott áramkört, lehetővé téve az okos izzók bekapcsolását az alkalmazásból anélkül, hogy ellenőriznie kellene, hogy a villanykapcsoló be van-e kapcsolva.

Néhány dolog még nem világos – nevezetesen, hogy hogyan fog működni az amerikai otthonokban. A Signify jelenlegi kialakítása illeszkedik az európai villanykapcsoló stílusokhoz és a bandákhoz, de nem az amerikai. Az alakot meg kell változtatni, és összetévesztéshez vezethet a kapcsoló stílusú villanykapcsolókkal, amelyeknek „be” és „kikapcsolt” állásuk van. A legtöbb intelligens kapcsoló semleges helyzetben lévő lapátkapcsoló segítségével kerüli meg ezt a problémát. Tisztázást kerestünk ezekre a kérdésekre, és értesítjük Önt, ha a Signify válaszol.

Ezek a szükséges változtatások lehetnek az oka annak, hogy az amerikai megjelenési dátum elmarad az európai megjelenési dátumtól. A Signify szerint a villanykapcsoló modul valamikor 2021 tavaszán jelenik meg Európában 39,95 euróért. Az amerikai megjelenés dátuma 2021 nyara 39,95 dollár.

Kültéri fénysáv és frissített dimmer kapcsoló

Színes fal, amelyet intelligens fények világítanak meg.
Jelent

A Signify két eszközt is bejelentett, egy kültéri fénysávot és egy frissített dimmer kapcsolót. A 169,99 USD-os Philips Hue Amarant kültéri fénysáv fényeket világít egy olyan felületre, például az otthon vagy a kerítés oldalára. Ez kevésbé arról szól, hogy éjjeli fényt láthasson, mint például a reflektor, és többet arról, hogy otthoni környezetet teremtsen. Tökéletes szabadtéri partikhoz, vagy csak otthoni megjelenéshez. Az Amarant már kapható Európában, és márciusban érkezik az Egyesült Államokba.

Lila fényt sugárzó fénysáv.
Jelent

A Philips Hue már rendelkezik dimmer kapcsolóval, és most újratervezi. Az új frissítés mégis finom, és nehéz megmondani, mi változott. A fali lemez nagyobbnak tűnik, ami segíthet, ha a fali csatlakozóaljzatot el akarja takarni, így gyorsan és egyszerűen megteheti a néma fénykapcsolót. Signify szerint:

Az újratervezett fényerőszabályzó kapcsoló intuitív vezeték nélküli vezérlést kínál a Philips Hue világításhoz az alkalmazás használata nélkül. A szoba sötétítésén vagy világosításán túl a fényerő-szabályozó kapcsoló lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák kedvenc fényjeleneteiket, vagy a legjobb fényt kapják a napszak alapján.

A Philips Hue Dimmer kapcsoló
Jelent

Az előtte lévő kapcsolóhoz hasonlóan a frissített fényerő-szabályozó kapcsoló mágnesesen csatlakozik a mellékelt fali lemezhez. Ezt a mellékelt szalaggal a falhoz ragasztja. Tehát egyszerûen telepíthetõ ál-dimmer kapcsolóként és hordozható távvezérlõként egyaránt mûködik.

A frissített Dimmer Switch január 26-án érkezik Európába, 19,99 euróért. Február 23-án érkezik Észak-Amerikába, 24,99 dollárért.

Forrás: Jelent
Source link


213 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok