A Piper STEM készlet átfogja a Raspberry Pi Pico-t húzás és csepp kódolással – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.12. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Egy Raspberry Pi Pico csatlakozik egy kenyérlaphoz
Dudás

Amikor átnéztük Piperst STEM alapú számítógép készlet, hihetetlenül lenyűgözött a leckék, amelyeket tanított, de elszomorította a drága 300 dolláros kért ár. Most Pipernek van egy készítő klub elfogadható áron (havi 20 USD). És amikor feliratkozik, ingyen kap Málna Pi Pico. Még jobb, hogy március 14-től a cég bemutatja a ingyenes oldal hogy tanítson kódolást a Picón.

Az új oldal, szinkronizált Piper Make, azt állítja, hogy ő az első drag and drop kódolási platform a Raspberry Pi Pico számára. Ha már rendelkezik Pico-val, akkor hozzáférhet a webhelyhez, hogy segítsen gyermekeinek olyan kódolási koncepciók elsajátításában, amelyek villoghatnak a LED-ek, ellenőrizhetik a hőmérséklet-érzékelőket stb.

Néhány LED egy kenyérlapra van rögzítve egy Pi Pico-val
Dudás

Ahhoz, hogy kihasználhassa, szüksége lesz a Raspberry Pi Pico-ra, egy kenyérlapra, valamint a megfelelő vezetékekre, LED-ekre és érzékelőkre. Piper már eladja a érzékelő készlet kiegészítő, és tesztelésünk során nagyon jól működik. Eredetileg a Piper számítógépkészlet kiegészítőjeként tervezték, és remekül működnie kell a Raspberry Pi Pico készülékkel.

Bár ezen az úton haladva drasztikusan csökken az ára annak, hogy bekerüljön a Piper kiváló kódolási óráiba, ennek azonban van néhány hátránya. Gyermeke nem „épít számítógépet”. A Piper Computer Kit sorsolása (és költsége) egy laptopszerű számítógépes burkolatot állít össze monitorral kiegészítve. A Pico-hoz való csatlakozáshoz számítógépet is kell adnia. Használhat Windows, macOS vagy Chrome OS eszközt.

Piper érzékelő készlet egy Raspberry Pi Pico mellett
Dudás

A Piper Make programot a számítógépről érheti el, és összekapcsolhatja a Pico-val. Bár kár, hogy ez már nem egy az egyben rendszer; érdemes lépés, amikor 300 dollárról 20 dollárra csökkenti az árat. A választott lehetőségektől függően.

A Piper Make webhely és a Raspberry Pi Pico támogatása mellett Piper nemrégiben havi Piper Make klubot vezetett be. Ha még nincs Raspberry Pi Pico, akkor ez a legolcsóbb az induláshoz. A klub havi 20 dollár, vagy évi 200 dollár, az első doboz pedig egy indító készletet tartalmaz, amely tartalmaz egy Pico-t, 830 pontos kenyérlapot, LED-eket, ellenállásokat, kapcsolókat és vezetékeket. Ha továbbra is feliratkozik, több hardvert kap, beleértve az érzékelőket és a kapcsolókat, valamint minden hónapban új oktatóanyagot küld.

Ha inkább egyszer fizet, és kész, megvásárolhatja az induló készletet március 14-től egyszeri 30 dolláros fizetésért, vagy beszerezheti az indító készletet és az érzékelő készletet 75 dollárért. Nem kap friss havi oktatóanyagokat, de a Piper Make alkalmazást továbbra is ingyen érheti el.

Még mindig szeretjük a Piper Computer Kitet, és te is még mindig megveheti 300 dollárért. De ha olyan megfizethető STEM készletet keres, amely szoftveres és hardveres projekteket érint, nézze meg a Piper Maker havi klubot. A Piper Make webhely hivatalosan március 14-én (Pi nap) nyílik meg.

Forrás: Dudás
Source link


17 Views 0 Ratings Rate it