A Plex új „Arcade” funkciója a retro játékokat hozza el a médiaközpontba – ismertesse a Geek-et

Avatar admin | 2021.01.26. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Pár Retro játékot játszik egy Plex szerveren.
Plex

Plex az máris az egyik legjobb lehetőség filmek, tévéműsorok, zenék és még fényképek digitális másolatainak tárolása. De ez csak egy új trükköt vett fel – a játékot. Most feliratkozhat a Plex Arcade szolgáltatás, amely 30 Atari játékot kínál Önnek, és lehetősége van saját játék-ROM-okat és emulátorokat hozzáadni, hogy bárhol streamelhessen.

Plex évek óta fontolgatja, hogy bekerüljön a játék streamingjébe. A meglévő média streaming erőfeszítéseknek köszönhetően már le van állítva a szükséges mögöttes technológia. De a filmekkel és a műsorokkal ellentétben a játék késleltetése számít a játék streamingjében. Hogy segítsen ebben, Plex társult Parsec, az alacsony késleltetésű streaming technológiájáról ismert vállalat.

A Plex Arcade előfizetéssel azonnal hozzáférhet 30 klasszikus Atari játékhoz, köztük lavina, Százlábú, Lunar Lander, és több. A Plex az Atarival működött együtt annak biztosítására, hogy a játékok teljes mértékben licenceltek és legálisak legyenek az Ön számára. De ha a saját játékát részesíti előnyben, felveheti a ROM-gyűjteményt és az emulátorokat a listába. Csábító az ötlet, hogy a Plex gyönyörű stílusában elkészítsék a játékgyűjteményt.

A játék csak vezérlőként jó, és rengeteg támogatást nyújt Önnek. Míg használhat billentyűzetet és egeret, jobb, ha felépít egy Bluetooth-vezérlőt, például egy Xbox- vagy PlayStation-vezérlőt. Egyelőre a Parsec követelményei miatt a média streaming szervert PC-n vagy macOS eszközön kell futtatnia, ami azt jelenti, hogy nem fog működni Linux, NAS eszközökön, vagy NVIDIA SHIELD-alapú szerverek. A játékmenetet streamelheted Androidra (mobil és TV), iOS-re, tvOS-ra és a Chrome böngészőre.

A Plex könyvtár tele van Atari Game Romokkal
Plex

Az engedélyezés miatt a Plex nem tudja ingyen kínálni az új Arcade funkciót, még akkor sem, ha rendelkezik Plex Pass-szal. Ha feliratkozik a Plex Arcade szolgáltatásra, havi 2,99 dollár a Plex Pass előfizetőknek és 4,99 dollár mindenki másnak. A döntés meghozatala előtt hét napig ingyenesen kipróbálhatja a szolgáltatást.

A Plex egyenesen elismeri, hogy teszteli ezt a szolgáltatást, és nem biztos, hogy megmarad. A vállalat „belső Kickstarternek” nevezi a Plex Arcade-ot. Ha elegendő felhasználó iratkozik fel, a vállalat kibővíti a támogatást és esetleg további játékokat is felvesz. De nem gyűjt elég előfizetőt; a szolgálat meghalhat.

Ennek ellenére, ha könnyű és szép helyet keres a ROM-ok tárolására és streamelésére, és szereti az Atari játékokat, érdemes megnézni. Vagy legalább egy hétnapos tárgyalás.

Forrás: Plex
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok