A PowerPoint-prezentáció megosztásának képernyője a Zoom alkalmazásban

Avatar admin | 2021.03.04. 559 Views 0 Likes 0 Ratings

559 Views 0 Ratings Rate it

Nagyítás logó

Nem számít, hol dolgozol, az értekezletek mindegyikében van egy közös vonás: a PowerPoint-prezentációk. A Zoom használatával egyszerűen bemutathatja diavetítését a résztvevők számára a képernyő megosztása. Így történik.

Hozzáférés biztosítása a képernyők megosztásához a Zoom alkalmazásban

Ha te vagy az a Zoom találkozó házigazdája, probléma nélkül megoszthatja a képernyőt. Ha azonban te vagy csatlakozás egy értekezlethez hogy nem te vagy a házigazdád, lehet, hogy engedélyt kell kérned a gazdagéptől, hogy meg tudd osztani a képernyődet.

Általános szabályként azt javasoljuk, hogy a gazdagépek alapértelmezés szerint kapcsolják ki a képernyőmegosztás funkciót a résztvevők számára biztonsági okokból. Ha nem Ön az értekezlet házigazdája, mindenképpen előzetesen vegye fel a kapcsolatot a házigazdával, hogy engedélyt kérjen a képernyő megosztására a Zoom hívás során. A házigazdák hívás közben mindig engedélyezhetik a funkciót, de mindig jó, ha egy lépéssel előrébb lépünk.

Ha Ön az értekezlet házigazdája, és valaki engedélyt kér a képernyő megosztására az értekezlet során, kattintson az ablak alján található „Képernyő megosztása” melletti felfelé mutató nyílra.

A megjelenő menüben kattintson a „Speciális megosztási beállítások” elemre.

Megjelenik a „Speciális megosztási beállítások” ablak. A „Ki oszthatja meg” részben kattintson a „Minden résztvevő” melletti buborékra.

A találkozó minden résztvevője megoszthatja képernyőjét.

Képernyő PowerPoint-prezentáció megosztása a Zoom alkalmazásban

A PowerPoint-előadás megosztási képernyőjének folytatásához folytassa a következővel: nyissa meg a PowerPoint bemutatót amit szívesen bemutatna. Mielőtt azonban a prezentációt Diavetítés nézetbe helyezné, meg kell osztania a képernyőt. Az értekezlet nagyítása ablak alján kattintson a „Képernyő megosztása” elemre.

Ha egyetlen monitort használ, azonnal megkezdi a képernyő megosztását. Ha te kettős monitorok használatával, akkor rákattintania kell arra a képernyőre, amelyen a prezentációját megosztják. Esetünkben ez a „2. képernyő” lesz.

A képernyő megosztásának megkezdéséhez kattintson a „Megosztás” gombra a képernyőválasztó ablak jobb alsó sarkában.

Most megosztja a képernyőjét. Most a Microsoft PowerPoint alkalmazásban válassza az alkalmazás jobb alsó sarkában található „Slide Show View” ikont.

Bemutató nézet ikonra

Innen tartsa előadását, mintha élő közönség előtt állna.


Ha nagy előadást tart a Zoomon keresztül, akkor nem fog csak egyenesen beleugrani. Előfordulhat, hogy a képernyő megosztása előtt egy kicsit beszélnie kell a közönséggel. Ha igen, íme néhány tipp hogyan nézzen ki jobban a Zoom hívás során.
Source link


559 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok