A Ranch nem öltözködés. Ez egy életmód.

Avatar admin | 2021.07.14. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

A tanyasi öltözésről akartam írni, mert úgy éreztem, hogy a tanyai öltözködéshez egy kis PR szükséges, hogy kihúzza magát az ócska ételcsatornából. Hogy kiszabaduljon a salátástálból. Ranch-nak hátszélre volt szüksége, hogy segítsen a napi csillagmártásokkal és fűszerekkel egyenletesen vitorlázni: chile ropogós, gochujang, és tartósított citrom, hogy csak néhányat említsünk. Ez azért van, mert a tanyasi öntetet, az alaszkai vízvezeték-szerelő által 1950-ben haveristá kezelt tenyésztőként kitalált tejszínes keveréket nem egyszerűen egy jégsaláta és aprított sárgarépa laza salátájára kell préselni. A Ranch izgalmas, ha alaposan szemügyre veszi, és jóval túlterjeszkedett a középnyugati pizza feltöltő gyökerein, ezt a folyamatot remekül lefedik Julia Moskin cikk ban,-ben New York Times pár évvel ezelőtt. A Ranch savanyúságokat fűszerez (legalábbis az internet bizonyos pontjain), és rátalál New York egyik legizgalmasabb fiatal szakácsa által készített sült rizsre.

A Ranch, az élelmiszerboltból származó szárított zöld fűszernövények (kapor, metélőhagyma, petrezselyem), tejtermékekkel (főleg írókkal, de néha joghurttal vagy majonézzel), száraz mustármaggal és fekete borssal ütközik, az „amerikai anyamártások” egyike. ”- mondja Rachel Wharton újságíró és író, aki erről csodálatos könyvében írt Amerikai étel. A Wharton-csoportok az amerikai fűszerkánonban tanyáznak, grill, ketchup és crudité mártásos szószban rivális kéksajttal együtt. Bölcsen rámutat arra, hogy általában a tanya alapvetően bármit kiegészít szalonnával, bármit paradicsommal, és „még jobb, ha mindkettő”, vagyis a majom számára be lehet szívni egy BLT-n, vagy a legcsekélyebb pizza fölé csöpögtethet. szeleteket.

Ranch pizza buddys detroit

Ami a detroiti tortát illeti, én személy szerint a Buddy’s haver, főleg azért, mert minden frico-kérges pite mellé eladnak neked egy teljes rohadt tanyát. Különösen Detroitban, de Michigan más részein is a tanya a pizza alapértelmezett értéke. “A házi készítésű dresszingjeink szinte ugyanolyan híresek, mint a pizzánk” – mondja Michelle Lawson, a cég marketingigazgatója.

Lucas Sin egy New York-i székhelyű szakács, aktivista és vállalkozó, és amikor én az év elején interjút készített vele, tíz percet töltöttünk a detroiti Jet’s Pizza tanyájáról. A múlt héten jelentkeztem a Sinnél, hogy többet tudjak meg arról, hogy a ranch miért inspirálja őt összetevőként. „A Ranch sok szempontból tökéletes kiegyenlítője a forró mártás savasságának és hőjének. A Buffalo szósz és a ranch a legkézenfekvőbb párosítás, de szórakoztató lehet, ha kevésbé nyilvánvaló, nem szárnyas környezetben használják, mint például a pizza és a sült rizs ”- mondja, rámutatva, hogy a rizs, valamint a fehér mártás és a forró szósz alig ritka , megfigyelve az analóg halal csirkét.

De miért természetes párosítás? “A tanyán az író, a majonéz és a tejföl alapja sok zsírban oldódó fehérjét tartalmaz, amely a forró szószban lévő kapszaicin zsírban oldódó fehérjével keverve megköti és körülveszi a kapszaicint, hogy megszelídítse a hőt.” Így a hűtés, amelyet akkor érez, amikor ranchot alkalmaz valami fűszeresre, még molekuláris szinten is valóságos.

2021. április 22-én egy Jen Curley nevű étel- és fitnesz TikToker új korszakot indított el a ranch crossover számára, amikor bemutatta a világot a tanyai hűtőszekrény savanyúságának. A recept inkább összeállítás. Vegyünk egy frissen kinyitott Vlasic savanyú edényt, adjuk hozzá a tanyasi öltöző csomag tartalmát, rázzuk össze, és tegyük egy éjszakára hűtőbe. Az eredmény egy bársonyos, krémes, tomboló kapor lándzsa, amely mára a közösségi média platformon vírusosra vált – mintegy 42 millió adatfolyam volt a mai napig az # áfonya hashtag alatt. Ez a tanyába mártott sült savanyúsággal együtt – egy dél-amerikai szerelvény – teszi a kóser kaprot a ranch egyik leggyakoribb munkatársává. “A finom és a finom megegyezik a finomral” – mondja Abby Reisner, a Tanya: Óda Amerika szeretett szószához 60 ínycsiklandó receptben, amikor rákényszerítettem a tanya és a savanyúság közötti kapcsolatra.

Amikor Wharton a csirkeszárnyakkal foglalkozó fejezetét kutatta, sok ember javasolta, hogy írjon a tanya / kéksajtosztódásról, amely kutatásai szerint a fűszeres szárny, Buffalo szülőháza közelében kezdődik New York nyugati részén, az Erie-tóval határos. – Azt mondták, hogy onnan nyugatra minden a szárnyas tanyáról szól. Ami Buffalo-t illeti, Anna Hezel kollégámmal jelentkeztem be a helyi perspektívába. “Buffalóban elképzelhetetlen a szárnyak tanyába mártása” – mondja. “Ami engem illet, a tanya doritos ízű és mártásos mártás a cruditék számára.”

Ranch 101

A ranch óriási ugrásának lefedése a salátástálból nem újdonság, és sok, a történettel kapcsolatban megkérdezett Julia Moskin végleges 2018 darab a New York Times mint az öltözködés régóta megérdemelt közeli képe.

Cserélje abba a 2 dolláros doboz sós vizet tanyai tűzrakók. Anna Hezel színesen ír a déli hagyományról a kekszet zsákokba dobni, mindenféle fűszerezéssel, és belerázva az ízét.

A könyvből Cook igazi hawai’i, Sheldon Simeon séf szolgál fel hólyagos shishito paprika furikake tanyával.

Házi tanyareceptet keres? Ree Drummond van egy jó amely magában foglalja a tejfölt, a majonézet, a szokásos fűszereket és. . . várni rá . . . Worcestershire szósz. A New York Times van Abby Reisner változatát adaptálta val vel egyenlő részekben író és tejföl. Írás Jó étvágyat kívánunk, Clarie Saffitz tanya életében csak egy zöld gyógynövény van: kapor.

Nézze meg Lucas Sin sült rizst négyféle módon készíthet, többek között tanyával – amelyet késő este szolgált az éttermében Junzi.

A Thrillist egyszer tanyát tett egy csomó ételre, amelyek nem kérték. Az eredmények olyanok voltak, amire számítani lehetett.

Minimálisan rokon, de mégis nagyon jó: Aki feltalálta a tanyasi királyi csirkét?

Hogyan lett a Ranch Water az nem hivatalos koktél Nyugat-Texasból.


Forrás


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok