A Raspberry Pi végül nagyszerű szövegszerkesztőt kap – a Microsoft-tól – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.13. 47 Views 0 Likes 0 Ratings

47 Views 0 Ratings Rate it

A Visual Studio Code logó egy Raspberry Pi felett
Raspberry Pi / Microsoft

A Raspberry Pi sok minden lehet, a okos tükör a Plex szerver. De az eredeti cél mindig az volt, hogy megfizethetővé tegye a számítógépeket, hogy minél többen megtanulhassák a kódolást. De ha kódolni akarsz, akkor egy jó szövegszerkesztőre van szükséged. Ezért izgalmas látni a Microsoftét Visual Studio kód jöjjön a Raspberry Pi-hez.

Jó hír, hogy a Visual Studio Code telepítése a Raspberry Pi-re egyszerű folyamat. Nincsenek karikák, amelyeken átugorhatnánk, semmi trükk. Csak menjen a terminálhoz, és futtassa a következő parancsokat:

sudo apt update
sudo apt install code -y

Ez az! És ha vásárolt egy Raspberry Pi Pico-t, akkor az már telepítve van, ha betartotta a Az első lépések útmutató beállítása. A Visual Studio Code egyik előnyös helye az új Raspberry Pi 400. Ez már „számítógép billentyűzeten”, így tökéletes a kódoláshoz.

Ha nem ismeri Visual Studio kód, ez egy kiváló könnyű kódszerkesztő a Microsoft-tól. Ingyenes, nyílt forráskódú, és elérhető Windows, macOS és x64 Linux rendszereken. Pár évtizeddel ezelőtt elképzelhetetlen volt a Microsoft ingyenes, nyílt forráskódú, platformok közötti fejlesztési programjának ötlete. De manapság egy másik cégről van szó, és a Visual Studio Code segítségével az új ethosz megmutatkozik.

A telepítéskor beépített támogatással jár az általános szövegszerkesztés, a git forráskód-vezérlés, a JavaScript, a TypeScript és a Node.js, a hibakeresés és az intellisense (a Microsoft kódkitöltési sémája). Ez a dobozból eléggé teljes funkcionalitású szerkesztővé teszi.

De ha ez nem elég, bővítményekkel bővítheti a Visual Studio Code képességeit. Megtalálja a hibakereséshez szükséges bővítményeket, más nyelvi támogatást, például a Python-t és még sok mást. És megismételve, minden ingyenes. Így tökéletes a bárki számára, aki Raspberry Pi-t használ, hogy megtanuljon kódolni.

Most telepítheti a Visual Studio Code-ot, közvetlenül a Raspberry Pi-ről.

Forrás: Raspberry Pi
Source link


47 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok