A Razer Project Brooklyn egy játékvezetői szék, közvetlenül a “Star Trek” szett mellett – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.14. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Project Brooklyn játékfotel és OLED képernyő.
Razer

A játék perifériáinak külsõ formatervezése a sci-fi elképzeléseknek felel meg: személyesen láttam a Razert Tartarus és Orbweaver kezelő ban ben Nyíl és Végjáték. De a cég legújabb koncepciójú készüléke úgy néz ki, mintha egy láncra képes csillaghajó hídjáról zuhant volna le. Találkozik Brooklyn projekt, A Razer koncepciója a PC-s játékszékek és a „csatatérek” jövőjéről.

A Brooklyn alapvető elrendezése visszhangozza a nevetségesebb gamer pilótafülkéket, amelyeket az elmúlt mintegy 10 évben láthattunk, például Imperatorworks Thronos a feje fölött elhelyezett monitortartóval és tálcával az egér és a billentyűzet számára. A nagy különbség az, hogy Brooklyn óriási, ívelt OLED képernyője feltekeredik és visszahajlik a székbe, olyan mozdulattal, amely Tony Stark jóváhagyását nyerheti. A 60 hüvelykes szélesvásznú panel teljesen belemerítené a felhasználó látómezőjét.

Az érdekes technika nem áll meg itt. A szék tálcaterülete a karfáról különböző elrendezésben helyezkedik el, és lehajlik a be- és kilépéshez. Maga a szék haptikus visszacsatoló motorokkal rendelkezik (amellyel a Razer kísérletezett előtt), és egy bőrszálas test, amelyet bőrpárna-területek díszítenek. A tápkábelek és a csatlakozókábelek az alapból kilépnek, egy sorban, amely megfelel a Raptor monitor. És természetesen nem Razer termék lenne RGB Chroma támogatás nélkül.

Razer Brooklyn szék animáció, képernyő és tálca telepítése
Razer

nem úgy mint a hét elején megjelent mogyorómaszk koncepció, Úgy tűnik, hogy a Brooklyn projekt fogyasztói termékként a közeljövőben bármikor megvalósítható. Noha a különféle alkatrészei egyike sem lehetetlen egyenesen, az a 60 hüvelykes gördíthető OLED panel önmagában király váltságdíjába kerülne … valószínűleg ezért ez az eszköz jelenleg csak 3D renderelésként létezik.
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok