A Razer új intelligens szemüvegei felpörgetik a hangot, és (szerencsére) kihagyják az RGB-t – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.05. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Egy ember, okos szemüveget visel.
Razer

Tudja, mi ritka a Razer termék? Nem találja a zöld LED-szalagokkal borított kütyüt, amely világít az éjszakán. Ez a legmeglepőbb a Razer új termékében Anzu okos szemüveg. Divatosan meglepően finomak. Az elemeket befogadó vastag templomokon kívül ezek a 200 dolláros audio szemüvegek nem tűnnek ki. Adjon hozzá öt órás akkumulátor-élettartamot és hangsegéd-vezérlőket, és ezek meglepően vonzónak tűnnek.

Az audio szemüveg természetesen nem új keletű, Bose és amazon már benne vannak abban a játékban. De a Razer bejegyzése néhány kulcsfontosságú oldalon eltér. A legtöbb audio szemüveg a templomok két hangszóróját a keretek közötti vezetéken keresztül köti össze. A Razer Anzu szemüvege igazi vezeték nélküli, és nem vezet át vezetéket a kereten át a hangszórókig. A Razer szerint ez rugalmasabbá és kényelmesebbé teszi a szemüveget, ugyanakkor azt is jelenti, hogy mindkét templomot csak egy helyett töltsük fel a szemüvegre.

Ezen túlmenően a szemüvegeket „35% -os kék fényszűrő lencsékkel” látták el, de a kék fény blokkolásának előnyeiről szóló tudomány még mindig meglehetősen vegyes. A Razer 99% UVA / UVB védő polarizált napszemüveglencsét is tartalmaz, amelyek helyett cserélhető. És lecserélheti a lencséket olyan receptekre, amelyekre éppen erre van szüksége.

Ami a hangzást illeti, a hangszórók nyitott jellege miatt ne várjon sok mélyhangot. De a Razer Bluetooth 5.1 kapcsolatot ígér 60 ms késleltetéssel, ami nagyon alacsony, és el kell kerülnie a vezeték nélküli audio által okozott hibák egyikét. Teljesen feltöltve a szemüveg „több mint öt órán keresztül” fogja lejátszani a hangot, bár, mint mindig, ez a becslés az Ön használatától függ.

Egy okos szemüveg egy tok mellett.
Razer

A szemüveg csatlakozik az okostelefonhoz, és hozzáférést biztosít a választott okos asszisztenshez. A templomban található érintésvezérlőkkel kölcsönhatásba léphet az asszisztenssel vagy zeneszámaival. Ha belemerül az Android vagy az iOS alkalmazásba, hozzáférést kap az EQ-hoz, a késleltetési beállításokhoz, az akkumulátor állapotához és a firmware-frissítésekhez.

Az audio szemüveg a hangot a füléhez nyomja, anélkül, hogy elzárná őket, így használhatja őket edzés vagy ingázás közben. Az Anzu szemüvegek IPX4 ellenállóak, ami elegendő ahhoz, hogy ellenálljon a fröccsenéseknek és a könnyű izzadásnak. Csak ne várd, hogy elnyomják a hangos helyi hangokat, mint egy metró vonat.

A szemüveg kétféle, kerek és téglalap alakú, és két méretben kapható. Jönnek a kék fény lencsékkel, napszemüveg lencsékkel, tokkal és töltővel. Rendelheti őket A Razer ma.
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok