A Razer új Viper 8K játék egere gyorsabb, mint amire szüksége lehet – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.01.28. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

Razer Viper 8K játékegér, amelyen hűvös fények világítanak
Razer

Aki rendszeresen belép egy Esports arénába (vagy rendben van, csak szórakozásból játszik egy könnyed online PvP-t), tudja annak fontosságát, hogy rendelkezzen felszereléssel és egy internetkapcsolattal, amely képes lépést tartani. És pontosan ezt hozza az asztalra a Razer új Viper 8K játékegere, köszönhetően a rendkívül sima, 8000 Hz-es szavazási aránynak.

A lekérdezési arány annak a mértéke, hogy az egér milyen gyakran mondja el a számítógépnek, hogy hol található a mutató a képernyőn. Bár ez nem jelent nagy problémát, miközben a Twittert görgeti, vagy akár videókat szerkeszt, kritikus fontosságú a versenyképes játék szempontjából. Minél pontosabban jegyzik a mutató helyét, annál pontosabb lehet, ha játék közben lövöldöznek. Most a Viper 8K 8000Hz-es frekvenciája őrülten sima és pontos szavazást ígér, különösen az 1000Hz-es ipari szabványhoz képest.

Ezen túl az egér magában foglalja a Focus + 20 000DPI érzékelőt és a legújabb generációs optikai kapcsolókat is, amelyek kellemesen tapintható kattintást kínálnak. A Viper 8K fejlett fedélzeti memóriával rendelkezik – amely képes a billentyűzárak, makrók és bemenetek öt profiljának tárolására -, nyolc programozható gomb, fröccsöntött gumi oldalsó fogantyúk és a Speedflex kábel segítségével, amely minimális ellenállást biztosít. Súlya 71 g, ami csupán 2 g-mal több, mint elődje, de még mindig könnyű és sima irányítást kínál.

Egyébként az új Viper 8K valójában meglehetősen hasonlít a Razer 2019-es igazi ambidextrous Viperére, még az azonos, 79,99 dolláros árcéduláig is. Az egér közvetlenül a Razer webhelyéről vásárolható meg, így saját maga is megnézheti.
Source link


29 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok