A Samsung hivatalosan bejelentette a SmartTag + szoftvert, de még nincs elérhetőség az Egyesült Államokban – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.08. 32 Views 0 Likes 0 Ratings

32 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Új Samsung Galaxy SmartTag + nyomkövetők négy színben
Samsung

Közel egy héttel azután, hogy megjelent a B & H weboldalán előrendelésre, A Samsung most hivatalosan bejelentette az új Galaxy SmartTag nyomkövető első globális elérhetőségének dátuma: április 16. Az USA-ban még nem jelentettek be hivatalos dátumot, de a Samsung szerint valamikor a következő hetekben érkezik.

A Galaxy SmartTag + a Samsung eredeti Galaxy SmartTagjának frissített prémium verziója. Az új nyomkövető az alacsony energiafelhasználású Bluetooth (BLE) és az ultraszéles sávú (UWB) technológiát használja az elveszett elemek nyomon követésére. Bárki, aki rendelkezik UWB-vel felszerelt okostelefonnal, például Galaxy S21 +, használhatja a kísérő AR kereső alkalmazást is (SmartThings, mindkettőn elérhető) iOS és Android), amely ezután egyszerű vizuális útmutatást kínál az elveszett tárgy felé.

AR kereső alkalmazás vizuális útmutatást nyújt a nyomkövetők számára
Samsung

„Az UWB egy igazi játékváltó, amely lehetővé teszi, hogy sokkal nagyobb pontossággal rögzüljön egy objektum helyzetében” – mondta KJ Kim, a Samsung Electronics mobilalkalmazás-vezetője és a mobilkommunikációs üzletág vezetője. „Ezért folytatjuk az UWB kiterjesztését az egész Galaxy ökoszisztémában, új módszereket keresve ennek a technológiának a kihasználására, hogy az emberek mindennapi életét könnyebbé és kényelmesebbé tegyük.”

A nyomkövetők a SmartThings Find hihetetlen offline észlelési képességeire épülnek, de a felhasználók mégis megtalálhatják őket a térképen, függetlenül attól, hogy milyen távol vannak. A BLE-kapcsolat és a Galaxy eszközhálózat között a SmartThings Find felhasználók engedélyezhetik és engedélyezhetik Galaxy okostelefonjaikat vagy táblagépeiket, hogy mások is megtalálhassák az elveszett eszközeiket és címkenyomtatóikat. A Samsung is titkosítja ezeket az adatokat, így csak az eszköz tulajdonosa vagy a nyomkövetők férhetnek hozzá a helyükhöz.

A SmartTag + egyéb hasznos célokra is használható. Például használhatja őket az eszközök, például a lámpák távoli kikapcsolására a SmartThings alkalmazáson keresztül. Kis méretükkel azonban a legjobban a mindennapi eszközökön használhatók, például pénztárcáján, hátizsákján, erszényén vagy kulcstartóján. Hogy szerezz magadnak egyet vagy kettőt, tartsa szemmel április 16-án kezdődik, amikor a nyomkövetők fokozatosan elterjednek világszerte.

Forrás: Samsung[ad_2]
Forrás link


32 Views 0 Ratings Rate it