A Samsung úgy gondolja, hogy az „iTest Drive” után váltson Androidra – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.04.09. 32 Views 0 Likes 0 Ratings

32 Views 0 Ratings Rate it

IPhone egy Samsung interfésszel.
Josh Hendrickson

Mindig használt iPhone-t, de kíváncsi volt az Androidra? A Samsung új iTest webhely lehetővé teszi, hogy tesztelje az Android ízét anélkül, hogy teljes merülést kellene tennie. Nem kell semmit telepítenie vagy megvásárolnia, csak látogasson el egy webhelyre, és engedje meg.

Alapján XDA-fejlesztők, A Samsung Új-Zélandon hirdeti az új iTest élményt, de a világon bárki kipróbálhatja. Csak iPhone-on kell lennie, és a Safari böngészőt kell használnia. Ha androidos telefonról próbál meglátogatni, a Samsung meghívja Önt, hogy mondja el barátainak az iTestet.

Miután feltöltötte, meglehetősen pontos kikapcsolást nyújt a Samsung kezdőképernyőjén, és akár néhány alkalmazással és beállítási lehetőséggel is játszhat. Szimulálhatja a telefonhívásokat és az SMS-eket is. Hogy világos legyen, ez a Samsung One UI ízének vagy az Androidnak a kikapcsolódása, nem pedig az Android részvényélménye.

De ha kíváncsi a Samsung telefonjaira, és nem akar fizetni azért, hogy belevághasson, érdemes lehet megnéznie. Nem vagyunk biztosak benne, hogy bárkit is meg fog győzni a váltásról, de a Samsung úgy gondolja, hogy érdemes kipróbálni.

keresztül XDA-fejlesztők
Forrás link


32 Views 0 Ratings Rate it