A Signal Account törlése

Avatar admin | 2021.02.06. 463 Views 0 Likes 0 Ratings

463 Views 0 Ratings Rate it

jelző logó

A jel az egyik néhány népszerű üzenetküldő alkalmazás amelyek végpontok közötti titkosítást kínálnak. Bár a szolgáltatás nagyszerű, lehet, hogy nem mindenkinek való. Ha búcsúzni szeretne, akkor a Signal-fiók törlésével végezheti el a következőket.

Míg A Signal nagyon jó munkát végez amikor a magánéletről van szó, egyetlen alkalmazás sem teljesen biztonságos. Mivel a Signal telefonszámokon alapszik, bárki, aki rendelkezik a telefonszámával felkutathat, ha a Signal-on van. Ez adatvédelmi kockázatot jelenthet a sorban.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a jel, és miért használja mindenki?

Szerencsére a Signal megkönnyíti a fiók törlését mind a Android és iPhone kb.

A Signal-fiók törlésével a hozzá társított összes adat is törlődik. Ez magában foglalja az összes csevegési üzenetet, médiát, névjegyeket és a hozzájuk tartozó adatokat. Ha újra regisztrál ugyanazzal a számmal, akkor üres lappal indul. Ha bizalmas adatok vannak a Signal szolgáltatásban, javasoljuk, hogy exportálja azokat a törlési folyamat megkezdése előtt.

Hogyan törölheti jelfiókját Androidon

Android-okostelefonján nyissa meg a Signal alkalmazást a kezdéshez. Ezután koppintson a profil ikonjára a bal felső sarokban.

Ezután válassza a „Speciális” opciót.

Most érintse meg a „Fiók törlése” gombot.

Itt meg kell erősítenie a fiókját a telefonszám megadásával és az ország kiválasztásával. Végül érintse meg a „Fiók törlése” gombot.

Az előugró ablakban válassza a „Fiók törlése” linket a művelet megerősítéséhez.

A Signal-fiókját töröljük, és az alkalmazás leáll. Most törölheti az alkalmazást androidos okostelefonjáról, ha akarja.

Hogyan lehet törölni a jelfiókját az iPhone készüléken

Nyissa meg a Signal alkalmazást iPhone-ján, és koppintson a profil ikonjára a bal felső sarokban.

Itt válassza a „Speciális” opciót.

Most érintse meg a piros „Fiók törlése” gombot.

Az előugró üzenetben válassza a „Folytatás” lehetőséget a megerősítéshez.

A Signal megkezdi a fiók törlési folyamatát a háttérben, és ha ez megtörtént, a Signal alkalmazás leáll. Amikor újra megnyitja az alkalmazást, az üres lesz.

Most tudsz törölje az alkalmazást az iPhone készülékről vagy más számmal vagy azonosítóval használja újra.

ÖSSZEFÜGGŐ: Alkalmazások törlése iPhone vagy iPad készüléken az iOS 13 alkalmazással




Source link


463 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok