A Signal használata az asztali számítógépen

Avatar Gadam | 2021.01.27. 701 Views 0 Likes 0 Ratings

701 Views 0 Ratings Rate it

jel az asztalra

A Signal népszerű alkalmazás azok számára, akik a magánéletre összpontosítanak a WhatsApp alternatívája, Távirat és Facebook Messenger. Sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyet elvárhat egy üzenetküldő szolgáltatástól, beleértve az asztali alkalmazást is. Megmutatjuk, hogyan működik.

Az egyik legnagyobb a Signal értékesítési pontjai az üzenetek automatikus végpontok közötti titkosítása. Ha ez érdekli, valószínűleg mindenhol szeretné, nem csak a telefonján. A Signal ugyanazokat az adatvédelmi funkciókat kínálja asztali alkalmazásában.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a jel, és miért használja mindenki?

A Signal használatához az asztalon telepítenie kell a Signal alkalmazást iPhone, iPad, vagy Android eszköz. Jelzés az asztali számítógéphez elérhető ablakok, Mac, és Linux.

Miután telepítette a Signal for Desktop alkalmazást a számítógépére, nyissa meg az alkalmazást. Az első dolog, amit látni fog, egy QR-kód. Az asztali alkalmazás így csatlakozik a mobilalkalmazáshoz.

qr kód asztali alkalmazásból

Nyissa meg a Signal alkalmazást telefonján vagy táblagépén. Ezután Androidon érintse meg a jobb felső sarokban található hárompontos menü ikont, majd válassza a Beállítások> Összekapcsolt eszközök lehetőséget, és válassza a „+” gombot. IPhone és iPad készüléken érintse meg a profilképét a bal felső sarokban a „Beállítások” menü megnyitásához, majd válassza a Társított eszközök> Új eszköz összekapcsolása lehetőséget.

összekapcsolt eszközök
Összekapcsolt eszközök Androidon

A QR-kód beolvasásához a fényképezőgép használatához engedélyt kell adnia a Signal-nak.

kamera engedély az androidon
Kamera engedély az Androidon

Állítsa be a kamerát az asztali alkalmazásban látható QR-kóddal.

beolvassa a QR-kódot

A telefonos alkalmazás megkérdezi, hogy biztosan szeretne-e linkelni az asztali alkalmazásra. A folytatáshoz érintse meg az „Eszköz összekapcsolása” elemet.

koppintson az Eszköz összekapcsolása elemre

Most visszatérhetünk az asztali alkalmazáshoz, amely megkéri, hogy válasszon nevet a számítógépének. Írjon be egy nevet, és kattintson a „Telefon összekapcsolásának befejezése” gombra.

írja be a nevet és fejezze be a telefon összekapcsolását

Az asztali alkalmazás szinkronizálja a telefonról a névjegyeket és csoportokat. Ez eltarthat néhány percig.

névjegyek és csoportok szinkronizálása

Amint ez befejeződött, az oldalsávon láthatja a beszélgetéseit. Vegye figyelembe, hogy a beszélgetések nem szinkronizálnak egyetlen üzenetet sem. Ez egy biztonsági funkció. Ettől a ponttól kezdve minden új üzenetet látni fog, amelyet asztali számítógépéről vagy telefonjáról küld.

névjegyek az oldalsávon

Az asztali felület nagyon hasonlít a mobilalkalmazáshoz. Videohívásokat és hanghívásokat kezdeményezhet, audioüzeneteket küldhet, fényképeket és videókat csatolhat, valamint matricákat használhat.

asztali felhasználói felület

Matricacsomagok hogy a telefonjára letöltött fájlok automatikusan elérhetők lesznek a számítógépén.

matricacsomagok
Matricacsomagok az Asztalon (balra) és a Mobilra (jobbra)

Ez az! Most már egyszerre használhatja a telefonról és a számítógépről érkező jelet. Ne feledje, hogy ha a Signal-t használja alapértelmezett SMS alkalmazás Androidon az SMS-beszélgetések nem jelennek meg az asztali alkalmazásban.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan készítsünk jelet alapértelmezett SMS-üzenetkezelő alkalmazásként Android-on
Source link


701 Views 0 Ratings Rate it