Hogyan szerezzünk mindig top-on számológépet a PC-s játékokban a Windows 10 rendszeren

Avatar Gadam | 2021.01.15. 61 Views 0 Likes 0 Ratings

61 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Xbox Game Bar kalkulátor
Gőz

A Windows rendelkezik számológép alkalmazással kezdetektől fogva, és ez mindig hasznos volt. A Windows 10 rendszerben a számológépet bármire ráerősítheti. Ez lehet egy részletes stratégiai játék vagy egy intenzív Exel munkamenet.

Próbálja ki a Windows 10 beépített számológépét

A Windows 10 beépített számológépe mindig a tetején van, is. Mindig az Ön által használt asztali alkalmazások tetején maradhat.

Ebben a cikkben egy másik remek trükkel foglalkozunk: Az Xbox Game Bar kevéssé ismert widgetjeinek használatával olyan számológépet kaphatunk, amely mindig a csúcson maradhat a Windows bármely pontján, beleértve a PC-játékokat is.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet a kalkulátort mindig fent tartani a Windows 10 rendszeren

Hogyan lehet beszerezni egy Xbox Game Bar kalkulátor modult

A widgetek az egyik Xbox Game Barsok praktikus funkció. Gyors hozzáférést biztosítanak a „widgetekhez” a jelenlegi tevékenysége mellett. Egy egyszerű billentyűparancs segítségével előhozhat egy számológépet, és még rögzítheti is, hogy a csúcson maradjon.

A Microsoft modulokat adott hozzá a Game Barhoz A Windows 10 2019. májusi frissítése. Szükséged lesz az a verzió vagy újabb ha használni szeretné a számológép widgetet.

ÖSSZEFÜGGŐ: 6 nagyszerű szolgáltatás a Windows 10 új játéksávjában

A Számológép widget alapértelmezés szerint nem szerepel benne, ezért a használat előtt le kell töltenünk a Widget Store-ból.

A játéksáv megjelenítéséhez nyomja meg a Windows + G billentyűkombinációt. Alternatív megoldásként kattintson a Start menü „Xbox Game Bar” elemére. (Ha nem jelenik meg, menjen a Beállítások> Játék> Xbox játéksáv menüpontba, ellenőrizze, hogy a Játéksáv be van-e kapcsolva, és ellenőrizze, hogy megváltoztatta-e a játéksávot megnyitó billentyűparancsot.)

nyissa meg az Xbox Game Bar alkalmazást

A „Játéksáv” eszköztáron kattintson a sáv bal oldalán található „Widget” menüikonra.

válassza a widget menü ikont

A legördülő listából válassza az alul található „Widget Store” lehetőséget.

válassza ki a menüből a widget áruházat

Görgesse végig a rendelkezésre álló kütyüket, és válassza ki Mark Lierman „Game Bar Calculator” elemét. Az információs oldalon kattintson a „Telepítés” gombra.

telepítse a számológépet a widgetboltból

A telepítés után a widget menüjében megjelenik a „Számológép” elem. Egyszerűen kattintson rá a widget megnyitásához. „Csillagozhatja”, hogy a parancsikont is elhelyezze az eszköztáron.

válassza ki a számológépet a menüből

A widgetet körbe lehet húzni a képernyőn, és mindig ott marad, amikor előhozza a Game Bar overlay-t.

húzza körbe a modult

Hogyan készítsem a számológépet mindig felül

Ezeket a widgeteket „rögzíteni is lehet”, hogy mindig felül tudják tartani bármit is, még akkor is, ha a Játéksáv eltűnik.

Ehhez nyomja meg a Windows + G gombot, vagy indítsa el az „Xbox Game Bar” elemet a Start menüből. Ismét nyissa meg a számológép widgetet.

nyissa meg a számológép widgetet

Most kattintson a PIN ikonra a számológép widget felső sávjában.

kattintson a csap ikonra

Ez az! A számológép nem tűnik el a Game Bar többi részével együtt. Ne feledje, hogy csak akkor mozgathatja, ha a játéksáv fedvény nyitva van.


Ez egy nagyszerű trükk a számológéphez való könnyű hozzáféréshez. Lehet, hogy játék közben vagy táblázatok kitöltésekor nincs rá szüksége, de hasznos lehet, ha egy számológépet egy pillanatra értesítünk.[ad_2]
Source link


61 Views 0 Ratings Rate it