A Sith Lord Toaster kipróbálná a „birodalmi menetet” – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.23. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

A kenyérpirítóról, a fogkefékről és az írógépről készült fénykép, amelyet az Device Orchestra
DUN DUN DUN dun DUN-DUN dun DUN-DUN. Eszközzenekar

Több mint három évtizede a „birodalmi menet” minden idők egyik legelismertebb és legünnepeltebb dalaként tartja a helyét. És most, köszönhetően Eszközzenekar, élvezhetjük az ikonikus témát Csillagok háborúja kenyérpirító végzi, írógép és egy pár elektromos fogkefe.

De hogyan játszik egy kenyérpirító egy dallamot? Eszközzenekar egy mikrokontroller és egy gumiszalag segítségével manipulálja a kenyérpirító kenyérnyílásának mozgását. A kenyérpirító áramának megváltoztatásával a rés felfelé és lefelé mozoghat, ezáltal különböző hangok keletkeznek. (Legalább ennyit értek.)

Az elektromos fogkefék hasonló rendszerre támaszkodnak, ahol az áram manipulálása a fogkefét különböző frekvenciákon rezegteti és egyedi hangokat hoz létre. Ezután a kenyérpirító és a fogkefék együttesen képesek harmóniákat létrehozni, olyan írógép támogatásával, amely elmozdítja a fejét egy ütős, dobszerű hangzás érdekében.

Az „Imperial March on a Toaster” csak egy a sok dal közül, amelyeket felvett Eszközzenekar a szemét elektronikáról. A csatorna egyéb videóiban szerepel a „Super Mario Bros. téma 2 hitelkártya-gépen”És„Óvárosi út az elektronikus eszközökön. ” És igen, az elektronikának mindig googly szeme van.

Forrás: Eszközzenekar keresztül Nerdist
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok