A Skullcandy új, 25 dolláros valódi vezeték nélküli fejhallgatója egyenesen megfizethető – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.03.31. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Egy nő, fekete fekete vezeték nélküli fülhallgatóval.
Koponya cukorka

Az igazi vezeték nélküli fülhallgatók mindenhol megtalálhatók, és szinte meg is számolhatja őket, amikor az Apple egy újabb kategóriát dobott piacra. Kezdetben olyan drágák voltak, amennyire kényelmesek. A Skullcandy legújabb Dime igazi vezeték nélküli fülhallgatói ezt teljesen elkerülik 25 dollárba kerül.

Bár megkapja az alapokat, ne számítson ugyanazokra a funkciókra, mint amelyeket egy legalább 150 dolláros valódi vezeték nélküli fülhallgató készleten talál, mint például az AirPods vagy a Jabra Elite. Nem talál itt fantasztikus aktív zajcsökkentő (ANC) vagy átlátszósági módokat, de 24,99 dollárért nehéz panaszkodni.

Egy pár vezeték nélküli fülhallgató egy fekete tok felett.
Koponya cukorka

Amit kap, az a legtöbb embernek meg kell elégítenie az árat. A Dime vezeték nélküli fülhallgató körülbelül három és fél óráig tart, amikor zenét hallgat, és akár 12 órányi használatot is igénybe vehet a mellékelt töltőtokkal. IPX4 izzadság- és vízállóak, aminek meg kell tennie a trükköt a jó munka érdekében, bár nem veheti őket úszni.

És bár nincs ANC-jük, a Skullcandy „zajszigetelő illeszkedést” ígér, amelynek el kell zárnia a háttérhangok legalább egy részét. A fülhallgatók a Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül csatlakoznak az Ön készülékeihez, aminek segíteniük kell a hatótávolságot, és automatikusan bekapcsol, amikor eltávolítja őket a tokból.

Fekete valódi vezeték nélküli fülhallgató készlet tokban.
Koponya cukorka

Ha okostelefonhoz csatlakozik, hozzáférést kap a Google Segédhez és a Sirihez. És a legtöbb vezeték nélküli fülhallgatóhoz hasonlóan a Dime szetten is vannak érintőgombok, így szüneteltetheti a zenét vagy felhívhatja a hangsegédet.

Megvásárolhatja a Dime True Wireless fülhallgatót Skullcandytól ma négy színválaszték közül választhat, köztük sötétkék / zöld, világosszürke / kék, sötétszürke és igaz fekete.
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok