A Skype aktív zajcsökkentésének beállítása az asztalon

Avatar admin | 2021.03.17. 34 Views 0 Likes 0 Ratings

34 Views 0 Ratings Rate it

Zoomolás” Lehet, hogy megelőzte a „Skype” -t, mint a videohívások elsőbbségét, de a Microsoft csevegőszolgáltatása nem vezetett sehová. A legújabb Skype-frissítés aktív zajcsökkentési beállítást (ANC) hoz az asztali és laptopokhoz, amely kiszűri a háttérhangokat, miközben hangja hallható.

A szolgáltatás ugyanazon gépi tanuláson alapuló, zajcsökkentő technológiára épül, amelyet a Microsoft a Teams hívásokhoz használ. Más szavakkal, az AI-t arra oktatják, hogy felismerje a hangminták és a környezeti hangok közötti különbséget; így történik a varázslat.

Az ANC-t a Skype audio- és videóbeállításaiban engedélyezheti a Windows és a macOS alkalmazásokban. Az ANC azonban nem érhető el a webalapú asztali kliensen, és kihagyja a Skype mobilalkalmazásait iOS-en és Android-on – aminek vitathatatlanul még nagyobb haszna lehet az ANC szolgáltatásból. De legalább az új zajcsökkentő technológia segít megtartani az emeleti szomszéd lépéseit a heti számítógépes Skype-munkamenetekből.

Aktív zajszűrés engedélyezése a Skype-ban

A Skype aktív zajcsökkentésének beállítása az asztalon című cikk illusztrációja

Pillanatkép: Brendan Hesse

  1. Nyissa meg a Skype alkalmazást Windows vagy Mac PC-jén.
  2. nyomja meg Ctrl +, a beállítások menü megnyitásához, vagy kattintson a névjegyek oszlop bal felső sarkában található három pont gombra, majd kattintson a gombra “Beállítások.”
  3. Válassza a lehetőséget „Hang és videó”.
  4. Görgessen le a menü Audio részéhez, majd válassza ki a zajszűrés szintjét, amelyet alkalmazni kíván a hívás hangjára: „Alacsony”, „Magas”, „Automatikus” vagy “Ki.” Természetesen a Low kiszűri a kevesebb zajt, a High a többet. Az Auto az alapértelmezett opció, és dinamikusan válthat az alacsony és a magas zajcsökkentés között, a háttér zajszintjétől függően, de az alacsony vagy magas kézi kapcsolás hasznos lehet, ha észreveszi, hogy az ANC túl következetlen.
  5. A kiválasztás után bezárhatja a t gombota Beállítások ablak. Amikor legközelebb hívásba kezd, a Skype automatikusan alkalmazzas zajcsökkentő varázslata a mikrofon hangjának.

Source link


34 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok